23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Under Canvas Zion tilbyr en ekstraordinær overnatting som er like fantastisk som naturen her. Denne glamping-campen sørvest i USA ligger på grensen til Zion nasjonalpark i Utah, og er inngangsporten til blant annet nydelige turstier.

Herfra får du dessuten en enestående utsikt over de majestetiske røde fjellformasjonene som gjør Zion så berømt, og de stilfulle luksusteltene gjør at du får nyte den ville ørkenen i Utah, men også moderne komfort. Derfor er valget enkelt om du vil ha en overnatting utenom det vanlige i nærheten av nasjonalparken.

Under Canvas tilbyr flere forskjellige typer luksustelt:  

Deluxe
Disse teltene har sitt eget private bad, som inkluderer en dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen privat veranda kan du nyte den vakre stjernehimmelen om kvelden. Deluxe har plass til 4 personer. 

Stargazer
Stargazer har sitt eget utsiktsvindu over over dobbeltsengen, slik at du kan ligge varm under dynen og se etter stjerneskudd på himmelen. Teltet er utstyrt med dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten. I tillegg har du din egen private veranda. Stargazer har plass til 4 personer.

Suite
Suiten er perfekt for par og familier. Nyt ditt eget private bad, med dusj, vask og toalett. På din private veranda venter det en vakker utsikt over den glitrende stjernehimmelen. I tillegg har suitene den beste utsikten på leirplassen. Suiten har plass til 4 personer.

Safari
Safari er store telt utstyrt med dobbeltseng eller 4 enkeltsenger – perfekt for familier eller venner som reiser sammen. Rett ved teltet har du tilgang til leirplassens luksuriøse bad, med dusj, toalett og vask.

Det er også mulig å få en "tipi" (et kjegleformet telt) på samme teltplass. Da er det plass til totalt 6 personer (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter
Både frokost og lunsj kan kjøpes på campen. Det er nesten uendelige aktivitetsmuligheter i området, derfor tilbyr Under Canvas forskjellige aktivitetspakker du kan kjøpe både før og under oppholdet.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: