23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Utforsk vakre Great Smoky Mountains National Park, mens du bor på luksuriøse Under Canvas Smoky Mountains. Glamping-campen byr på den ultimate utendørsopplevelsen, med enkel tilgang til mer enn 2000 km2 frodig skog, uberørt fjellutsikt og kjente Appalachian Trail.

Se frem til å våkne av naturens behagelige lyder på Canvas Smoky Mountains’ 200 hektar store leir, bare noen få minutter unna USAs mest besøkte nasjonalpark.

Under Canvas tilbyr 3 forskjellige typer luksustelt, alle med plass til opptil 4 personer:

Deluxe
Disse teltene har sitt eget private bad, som inkluderer en dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen privat veranda kan du nyte den vakre stjernehimmelen om kvelden. 

Safari
Safari er store telt utstyrt med 4 enkeltsenger – perfekt for familier eller venner som reiser sammen. Rett ved teltet har du tilgang til leirplassens luksuriøse bad, med dusj, toalett og vask. 

Suite
Suiten er perfekt for par og familier. Nyt ditt eget private bad, med dusj, vask og toalett. På din private veranda venter det en vakker utsikt over den glitrende stjernehimmelen. I tillegg har suitene den beste utsikten på leirplassen.

Det er også mulig å få en "tipi" (et kjegleformet telt) på samme teltplass. Da er det plass til totalt 6 personer (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter
Både frokost og lunsj kan kjøpes på campen. Det er nesten uendelige aktivitetsmuligheter i Smoky Mountains, derfor tilbyr Under Canvas forskjellige aktivitetspakker du kan kjøpe både før og under oppholdet.

Under Canvas Smoky Mountains åpner august 2018.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: