23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Moab er et paradis for deg som vil oppleve Utahs fascinerende natur. Ønsker du å bo i ett med naturen her, men også kjenne på litt luksus? Da er glamping på Under Canvas valget for deg. De luksuriøse glampingteltene gir deg nemlig muligheten til å nyte Utahs spektakulære ørken uten at det går på bekostning av komforten. Fra campingplassen er det ikke lange veien til områdets fantastiske attraksjoner.

Under Canvas ligger 11 km nord for Moab i Utah, ikke langt fra inngangen til både Arches National Park og Canyonlands National Park. Det som gjør Under Canvas til et fascinerende sted er at leiren blender seg beskjedent inn i det dramatiske landskapet med dype canyons og tårnhøye platåer.

Under Canvas tilbyr 3 forskjellige typer luksustelt, alle med plass til opptil 4 personer:

Deluxe
Disse teltene har sitt eget private bad, som inkluderer en dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen privat veranda kan du nyte den vakre stjernehimmelen om kvelden.

Safari
Safari er store telt utstyrt med 4 enkeltsenger – perfekt for familier eller venner som reiser sammen. Rett ved teltet har du tilgang til leirplassens luksuriøse bad, med dusj, toalett og vask.

Suite
Suiten er perfekt for par og familier. Nyt ditt eget private bad, med dusj, vask og toalett. På din private veranda venter det en vakker utsikt over den glitrende stjernehimmelen. I tillegg har suitene den beste utsikten på leirplassen.

Det er også mulig å få en "tipi" (et kjegleformet telt) på samme teltplass. Da er det plass til totalt 6 personer (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter
Både frokost og lunsj kan kjøpes på campen. Det er nesten uendelige aktivitetsmuligheter i Moab, derfor tilbyr Under Canvas forskjellige aktivitetspakker du kan kjøpe både før og under oppholdet.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: