23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Vancouver Island

Vancouver Island byr på imponerende fjell, vakre skoger, samt store og flotte sandstrender, fjorder og barske klipper. Her finnes det et helt enestående dyreliv, og øya blir hvert år besøkt av mer enn 2 millioner turister fra hele verden. Det går ferger fra både Vancouver og Seattle (USA) til Vancouver Island og byen Victoria.

Victoria - Provinsens hovedstad

På en reise til Vancouver Island vil du i byen Victoria kjenne på en avslappede atmosfære. Byen har en britisk sjarm,og de gamle London-dobbelt dekkerbussene som er malt som Union Jack er et tydelig bevis på dette. Victoria er hovedstaden for staten British Columbia, og med under 70 cm regn i året og solrike dager,har Victoria blitt en veldig populær ferieby. Brosteinsgater, barer, flotte torg og parker preger bybildet.

Det kan varmt anbefales å besøke Royal British Columbia Museum i Belleville Street. Her fortelles historien om British Columbia, samt områdets natur og kultur. Også Empress Hotel fra 1908 er verdt å oppleve. Det gamle hotellet er typisk britisk og veldig fint for en kopp ettermiddagste. Bli med på hvalsafarier for å få noen unike naturopplevelser.

Nasjonalparken Pacific Rim 

130 kilometer av øyas vestkyst dekkes av nasjonalparken Pacific Rim. Turen til parken tvers over øya er utrolig vakker, og vi anbefaler at man tar seg god tid til å kunne stoppe ved de mange vakre fossefallene og utsiktspunktene. Det mest populære området i Pacific Rim er Long Beach, en 11 kilometer lang sandstrand med flere klipper. Rett bak Pacific Rim ligger det en vakker regnskog, som absolutt bør besøkes. 

Tofino

Har du egen bil på Vancouver Island er Tofino et sted du bør oppsøke. Her er det gode muligheter for å se svartbjørner, spesielt hvis man padler i kajakk eller i kano kan man få øye på dem fra vannsiden. Tofino er dessuten stedet hvor mange surfere kommer til, da bølgene her er helt perfekte.

Strathcona Provincial Park - Uforglemmelige naturopplevelser

Parken befinner seg i hjertet av Vancouver Island, hvor det fremdeles finnes en del regnskog. I Strathcona Provincial Park kan man blant annet oppleve et av verdens største fossefall – Della Falls. Fossefallet er Canada høyeste, med et fall på 400 meter i tre dekader. Et fantastisk syn!

Her finner man i tillegg 6 av de 7 høyeste fjellene på øya, samt Comox Glacier. For de hardføre turgåerne byr parken på vill og uberørt natur. Den eneste måten å komme rundt i parken på er til fots, noe som gjør at man må gå et stykke for å komme til de mange fantastiske naturundrene som ligger i utkanten av parken.  

I Strathcona Provincial Park finner du rett og slett alt av hva den canadiske naturen har å tilby: innsjøer, fossefall, snøkledde fjelltopper og et magisk dyreliv. Et uforglemmelig besøk for enhver som dem som elsker å ferdes i naturen!

Les mer om Canada her 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Vancouver Island. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev spekkhuggere på en båttur
Opplev spekkhuggere på en båttur
Nyt Canadas vakre natur
Nyt Canadas vakre natur
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: