23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Ønsker du et overnattingssted i de canadiske Rocky Mountains som fokuserer på enestående naturopplevelser og friluftsaktiviteter? Da bør du bo på CrossRiver Wilderness Centre. Dette er et familiedrevet sted med en helt fantastisk beliggenhet og atmosfære. Det vennlige personalet vil gjøre alt for at du skal få et minneverdig opphold!

CrossRiver Wilderness Centre har det beste fra alle verdener, da senterets naboer er Kootenay National Park, Mount Assiniboine Provincial Park, Height of the Rockies Provincial Park og Banff National Park. Aktivitetsmulighetene er mange, slik som rafting, kanopadling og fjellturer, foruten at du kan få lære mer om urbefolkningens kultur og historie.

Her er det bare å senke skuldrene og lytte til naturens harmoniske lyder. I området kan du få øye på elg, fjellgeiter, grizzly- og svartbjørner, rev, ulv og mye, mye mer. Senteret byr mellom annet på en egen kokk som lager god mat og et boblebad med utsikt.

Bo i historiske hytter
Dere bor i renoverte hytter som opprinnelig ble bygget på starten av 1900-tallet, under gullgraverfeberen i området som i dag er Yoho nasjonalpark i de canadiske Rocky Mountains. Hyttene ble transportert til CrossRiver Wilderness Centre tidlig på 90-tallet, og har i dag utsikt til fjellene over Kootenay Valley. Det er innlagt strøm fra solcellepanel og bærekraftig vann. I tillegg har det blitt gjort moderne vedlikehold, men hyttene sin historiske sjarm og rustikke atmosfære er godt tatt vare på. Hver hytte er spesiell, da de alle har sitt eget dekorerte villmarks- og fjelltema.

Hyttene er utstyrt med blant annet:
• Dobbeltseng
• En koselig hjørnepeis
• Bord og stoler
• Bad med vask, toalett og dusj

CrossRiver Wilderness Centre er rett og slett et sted som renser kroppen for stress og bekymringer. Det er bare å glede seg!

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: