23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Algonquin Provincial Park

På en reise til Algonquin Provincial Park i det sentrale Ontario kan du se frem utendørsaktiviteter, vakre omgivelser og til ikke mindre enn 2.500 innsjøer som brer seg utover et område på over 7.600 km², foruten et paradis for fugleinteresserte. Parken byr også på historiske steder, da man her kan man utforske Algonquin-indianske visjonsstier som finnes i den nordvestlige delen av parken. I en av steingrottene fastet en ung algonquiner i flere dager for å møte den ånden som skulle føre ham inn i de voksnes rekker.

Algonquin ble utnevnt til naturreservat i 1893 og fungerer som en slags naturhistorisk museum. Det store besøkssenteret har åpent fra mai til juni i helgene og alle dager fra juni til oktober. Her kan man få et innblikk i parkens historikk, se gamle funn i området og høre om parkens utvikling.

Opplev parken i kano

Parken er kjent for sin rike fauna og flora, med blant annet 272 forskjellige fuglearter. Algonquin er helt klart et sted som bør oppleves fra vannveien i kano. Man skal ikke langt nordver langs Canoe Lake før motobåtfolket og turistene fortoner seg. Mens du padler i kanoen er det stor sjanse for at du får øye på bevere, rådyr, ulv og bjørn som bare er 4 av de 53 pattedyrene som lever i parken.

Reisetidspunkt

Man kan ikke si hvilken årstid som er best å besøke i Algonquin Provincial Park, da hver sesong bringer sin egen stemning til parken. Våren er tiden for blomster og brunstbrøl, sommer bringer med seg tordenvær, et «hav» av blåbær og badetemperatur i innsjøene. Om høsten blir parken et kunstverk, hvor de ensartede, grønne bladene blir et rent fargespill av røde, gule og brune nyanser, mens parken om vinteren er dekket av snø. Algonquin Provincial Park byr på en opplevelse for enhver årstid.

Les mer om Canada.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Algonquin. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev dyrelivet i parken fra orkesterplass
Opplev dyrelivet i parken fra orkesterplass
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: