Costa Cruises er en av de største cruiseoperatørene i Europa med over 60 års farstid. Rederiet tilbyr et stort utvalg av skip og seilruter, og cruiseskipene er designet til å gi deg uforglemmelige opplevelser til sjøs. Se frem til moderne komfort, avslapning og velvære, et variert utvalg av underholdning og fasiliteter, foruten gastronomiske høydepunkter - alt sammen kombinert med en distinkt italiensk atmosfære. 

Bli med om bord og opplev de spennende byene i Middelhavet, øyperlene i Karibien, den arabiske gjestfriheten i Midtøsten, fargerike kulturer ved Det indiske hav og danseglade sambarytmer i Sør-Amerika.

Se alle våre cruise her

Costa Cruises’ flåte

Costa Cruises' skip er ikke inndelt i noen spesifikke klasser, men heller en blanding av store og litt mindre skip. Skipene har sitt eget tema og atmosfære, slik at hvert fartøy byr på en annerledes cruiseopplevelse. 

Les mer om cruiseskipene vi tilbyr:

Les også mer om:

Cruise med Costa
Cruise med Costa

Om bord på skipene er det blant annet disse aktivitetene og fasilitetene: 

 • Flere restauranter og barer
 • Spa og velværesenter med treningsstudio
 • Flere boblebad
 • 2 - 4 svømmebasseng og barnebasseng
 • Bassengterrasse
 • Sportsfasiliteter, utendørs løpebane og rulleskøytebane
 • Teater og 4D-kino
 • Diskotek
 • Grand Prix-simulator
 • Kasino
 • Virtual World og Squok Club for barn og tenåringer med skattejakter, temafester, karaoke, sportskonkurranser m.m.
 • Bibliotek og internettpunkt
 • Shoppingsenter
 • Flere kunstverk
Spis en bedre middag på Costa Mediterrenea - Cruise med Costa
Spis en bedre middag på Costa Mediterrenea - Cruise med Costa

Barn og tenåringer

Et cruise skal være en opplevelse for både store og små. Squok Club arrangerer gratis aktiviteter for barn og ungdom fra 3 til 17 år. Klubben er åpen fra kl. 09.00 til midnatt. Her er aktivitetene delt inn etter fire aldersgrupper:

 • Mini (3-6 år): Etter ombordstigningen vil de yngste få møte Peppa Gris, kjent fra barne-TV. I løpet av cruise vil det blant annet være en hel dag dedikert til aktiviteter med Peppa Gris, fra tegning og skattejakt, til dansediskotek.
 • Maxi (7-11 år): Aktiviteter for denne aldersgruppen er blant annet skattejakt, sportsturneringer, danse- og karaokekonkurranser og kostymefester
 • Teen Junior (12-14 år) og Teen (15-17 år): Ungdommene får mulighet til å være med jevnaldrende. Noen populære aktiviteter er musikk- og dansekurs, sportsturneringer, temamiddager og «pool parties» om kvelden
Costa er det perfektet cruiset for hele familien - Cruise med Costa
Costa er det perfektet cruiset for hele familien - Cruise med Costa

Lugarkategorier – komfortabel overnatting

Uansett hvilken lugarkategori du velger, inneholder lugaren din blant annet aircondition, interaktiv-TV med satellittkanaler, minibar, egen steward, samt 24-timers romservice og WiFi mot betaling. Costa-cruisene er også egnet for handikappede. Kontakt oss hvis du har bruk for en tilpasset lugar.

Classic- og Premium-lugarer
Costa Cruises sine lugarer er inndelt i Classic- og Premium-lugarer med følgende lugarkategorier: 

 • Innvendig lugar
 • Utvendig lugar
 • Balkonglugar

Classic er de rimeligste lugarene og byr på moderne komfort. Med Premium-lugarene får du en høyere grad av komfort, i tillegg til en rekke ekstra tjenester og fordeler:

 • Muligheten til å velge mellom første og annen servering om bord
 • Muligheten til å få frokost levert til lugaren
 • 24 timers roomservice

Videre er det også mulig å bo i suiter og Samsara-lugarer. Kontakt oss hvis du er interessert i disse luksuslugarene.

CostaClub-poeng
For deg som er medlem av CostaClub får du opptil 175 poeng per cruisedag om du bor i en Classic-lugar. Bor du i en Premium-lugar får du opptil 350 poeng per cruisedag samt 10% i rabatt på ditt neste cruise med Costa.

Balkonglugar på Costa Luminosa - Cruise med Costa
Balkonglugar på Costa Luminosa - Cruise med Costa

Drikkepakker 

Om bord på Costas skip kan man få kjøpt drikkepakker med ubegrenset tilgang til drikkevarer, både alkoholholdige og alkoholfrie. Prisene varierer avhengig av sesong og skip. Noen av pakkene må kjøpes av alle gjestene i samme lugar, da de ikke selges individuelt. Det er flere drikkepakke-alternativ: 

 • Pranzo & Cena (18 år+): Med denne drikkepakken får du et utvalg av ubegrenset viner, øl og brus i glass hver dag til lunsj og middag
 • Pranzo & Cena Giovani (4-17 år): Den perfekte drikkepakken for de yngste, hvor de får ubegrenset brus og mineralvann i glass til middag
 • Brindiamo (18 år+): Her får du kaffe, brus, øl, de mest populære aperitiffene og et stort utvalg av viner og likører
 • Più gusto (18 år+): For deg som er glad i cocktailer før eller etter middag. I tillegg til brus, vin, og kaffe får du også til sammen 34 forskjellige drinker (både med og uten alkohol). Premiummerker og produkter i minibaren i lugaren er ikke inkludert i drikkepakken. 
 • Intenditore (18 år+): Nyt premiummerker til en god pris. Du får ubegrenset tilgang til drikke med en pris på opptil 9 euro per glass på drikkemenyene. Inkludert er også drikke fra minibaren og drikke som serveres i lugaren. 
 • Giovani (4-17 år): Med denne drikkepakken kan barn og unge drikke brus, kaffe, cappuccino, varm kakao og juice når det er ønskelig 

Costa Deliziosa og Costa Luminosa

Enda om Costa Deliziosa og Costa Luminosa ikke er en del av Costa Cruises' største skip, så er dette to av rederiets mest verdsatte skatter. “Lysets skip”, Costa Luminosa, blir av Costa selv kalt flåtens diamant. Skipene er store nok til å ha et vell av underholdning og fasiliteter om bord, men begge er samtidig "små nok" til å legge til kai i mindre havner, og derfor tar Costa Deliziosa og Costa Luminosa med sine gjester til noen av de mest eksotiske destinasjonene Costa Cruises har å by på.

Costa Deliziosa seiler i: Middelhavet, Karibien og transatlantiske seilinger
Costa Luminosa seiler i: Middelhavet 

Antall lugarer: 1130 
Passasjerkapasitet: 2260 på Costa Luminosa og 2828 på Costa Deliziosa
Antall dekk: 12
Antall restauranter: 
Antall barer: 11 
Lengde: 294 meter
Sjøsatt: 
Costa Deliziosa i mars 2009 og Costa Luminosa i juni 2008

Utendørsbasseng på Costa Deliziosa - Cruise med Costa
Utendørsbasseng på Costa Deliziosa - Cruise med Costa

Costa Diadema

Costa Diadema er det nye flaggskipet til Costa Cruises. Skipet utmerker seg med en 500 meter lang terrasse på dekk 5. Om bord finner du et stort utvalg av utendørs restauranter og barer, hvor du kan nyte mat og drikke med utsikt over havet og vakre solnedganger. Costa Diadema er også kjent for sine mange flotte restauranter. Her kan du spise på skipets pizzeria, smake japanskinspirert mat på Tavola Teppanyaki, og se frem til gastronomiske høydepunkter på Samsara Restaurant, Resturant Fiorentino og Club Diadema. I 2016 kom det 5 nye «ansatte» om bord, Pepper-roboter. Disse robotene slår gjerne av en prat med deg, samt gir gjester informasjon om blant annet tjenestene og fasilitetene om bord. 

Seiler i: Middelhavet

Antall lugarer: 1862
Passasjerkapasitet: 3693
Antall dekk: 19
Antall restauranter: 7
Antall barer: 11
Lengde: 306 meter
Sjøsatt: 
November 2013

Restaurant Fiorentino om bord på Costa Diadema - Cruise med Costa
Restaurant Fiorentino om bord på Costa Diadema - Cruise med Costa

Costa Fascinosa og Costa Favolosa

Søsterskipene er to av de største fartøyene i Costa Cruises’ flåte, hvorav Costa Fascinosa kanskje er rederiets mest glamorøse skip - perfekt for familier og voksne par. Med sine store fellesområder, toppmoderne teknologi, upåklagelige service og moderne kunst gir Costa Fascinosa og Costa Favolosa den perfekte settingen for et middelhavscruise. På Costa Fascinosa vil du se stjerner, da det er kinolegender som er temaet om bord. Costa Favolosas innredning minner om et drømmeaktig eventyrslott, kombinert med en gotisk stil, som til sammen skaper en magisk atmosfære om bord. 

Costa Fascinosa seiler i: Middelhavet
Costa Favolosa seiler i: Middelhavet, Sør-Amerika og transatlantiske seilinger

Antall lugarer: 1508
Passasjerkapasitet: 3780
Antall dekk: 13
Antall restauranter: 5
Antall barer: 13
Lengde: 290 meter
Sjøsatt: 
Costa Fascinosa i juli 2011 og Costa Favolosa i august 2011

Sceneshow om bord på Costa Favolosa - Cruise med Costa
Sceneshow om bord på Costa Favolosa - Cruise med Costa

Costa Magica

En ferie om bord på Costa Magica er som å dra på en reise til Italias vakreste steder, bygninger og kunst. Innredningen er inspirert av blant annet kyststedene Portofino, Costa Smeralda og Maratea. Nyt den fengslende middelhavsstemningen og synet av kunstverkene laget av det prestisjefylte Brera-akademiet i Milano.

Seiler i: Middelhavet og Karibien

Antall lugarer: 1358
Passasjerkapasitet: 3470
Antall dekk: 13
Antall restauranter: 4
Antall barer: 11
Lengde: 272
Sjøsatt: 
November 2003

Costa Magica - Cruise med Costa
Costa Magica - Cruise med Costa

Costa Mediterranea

Med Costa Mediterranea har Costa Cruises latt seg inspirere av moderne smak og komfort, kombinert med Italias imponerende, gamle palass - kjent for sin detaljrikdom og vakre kunst. Når du kommer om bord på skipet og tar de første skrittene inn i hovedhallen med glassheiser og store skulpturer, vil du nok bli imponert! En av skipets restauranter, Argentieri Restaurant, er en attraksjon i seg selv. Her spiser man et bedre måltid omgitt av 139 forskjellige kunstverk laget av sølvtøy.

Seiler i: Dubai & Emiratene, Middelhavet og transatlantiske seilinger

Antall lugarer: 1057
Passasjerkapasitet: 2680
Antall dekk: 12
Antall restauranter: 4
Antall barer: 12 
Lengde: 292
Sjøsatt: 
Juni 2003

Costa Mediterranea - Cruise med Costa
Costa Mediterranea - Cruise med Costa

Costa Pacifica

Costa Pacifica er blant de største skipene i Costa Cruises’ flåte med plass til hele 3700 passasjerer. Om bord venter det en fargeglad innredning, inspirert av og dedikert til musikk og storslåtte symfonier. Dette store og moderne fartøyet reflekterer på en elegant måte rederiets italienske arv, med lekker mat og stilfull arkitektur.

Seiler i: Middelhavet, Karibien og transatlantiske seilinger

Antall lugarer: 1504
Passasjerkapasitet: 3780
Antall dekk: 13
Antall restauranter: 5
Antall barer: 13
Lengde: 290 meter
Sjøsatt: 
Juni 2008

Samsara Restaurant om bord på Costa Pacifica - Cruise med Costa
Samsara Restaurant om bord på Costa Pacifica - Cruise med Costa

Costa Victoria

Dette er Costa Cruises’ designerskip. Costa Victoria vil imponere deg med sin sofistikerte innredning og unike omgivelser, fra spaområdet som er inspirert av det romerske bad, til Concorde Plaza på Carmen-dekket – omgitt av vinduer med panoramautsikt.

Seiler i: Asia og transatlantiske seilinger

Antall lugarer: 964
Passasjerkapasitet: 2394
Antall dekk: 
12
Lengde: 
253
Sjøsatt: 
1996
Sist renovert: 2004

Costa Victoria - Cruise med Costa
Costa Victoria - Cruise med Costa

Costa Cruises' Neo Collection

I 2014 lanserte Costa Cruises konseptet Neo Collection, en samling av skip med mindre kapasitet, som fokuserer på lengre seilruter og lengre stopp, slik at man får rikelig med tid til å utforske destinasjonene på ferien. Disse skipene er perfekt for voksne livsnytere som reiser uten barn. To av skipene i Neo Collection er:

Costa neoRiviera

Om bord på Costa neoRiviera vil man oppleve en ny måte å feriere på. Fartøyet tar deg til eksklusive og eksotiske destinasjoner, utenfor turistmassenes «lysløyper». På dette intime skipet vil du kunne nyte moderne komfort og høy personlig service. Innredningen er inspirert av den franske og italienske rivieraen, samt en av verdens vakreste kyststrekninger med sine romantiske byer, Amalfikysten.  

Seiler i: Middelhavet, Asia og Midtøsten 

Antall lugarer: 624
Passasjerkapasitiet: 1700
Antall dekk: 12
Lengde:
216
Sjøsatt:
Juli 1999
Siste renovering: 2013

Nyt spasenteret om bord på Costa neoRiviera
Nyt spasenteret om bord på Costa neoRiviera

Costa neoRomantica

Costa er kjent for sitt nyrenoverte, elegante design og byr gjestene på en høy standard, både når det gjelder service og maten om bord. Regionale og tradisjonelle italienske retter preger menykortet, «akkompagnert» av en vinmeny satt sammen av profesjonelle vinkelnere fra den italienske sommelierforeningen.

Seiler i: Asia

Antall lugarer: 789
Passasjerkapasitet: 1800
Antall dekk: 13
Lengde:
220
Sjøsatt:
1993
Siste renovering: 2011

Loungen Enoteca Verona, hvor du kan nyte ost og vin - Cruise med Costa
Loungen Enoteca Verona, hvor du kan nyte ost og vin - Cruise med Costa