23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Bomani Tented Lodge i Zimbabwe er den perfekte basen for å unike safariopplevelser i Hwange nasjonalpark. Luksuslodgen ligger i naturreservatet Ngo Forest ved Ngamo Plains, på grensen til det avsidesliggende og uberørte sørøstlige hjørnet av parken. Bomani er kjent for sitt unike landskap, foruten stedets store elefantflokker og rike fugleliv. Lodgens sertifiserte og kunnskapsrike guider vil gi dere en safariopplevelse av de sjeldne!

Bli vekket med kaffe på senga, innen du blir med guiden på en game drive i Hwange mens solen står opp. Eller hva med å sove til du våkner av deg selv og bli med på en tur til landsbyen og skolen, hvor du får bli kjent med lokalbefolkningen? Her er det du som bestemmer hvordan dagen skal bli.

Fasiliteter på Bomani Tented Lodge

  • I hovedbygget er det gratis WiFi, bar, lounge og en stor utendørsterrasse med utsikt over vannhullet
  • Elektrisitet
  • Svømmebasseng med utsikt til vannhullet

 

Fasiliteter i teltene                                                                                                                        Lodgen består av 11 telt og en familiebungalow med stråtak. Teltene er utstyrt med:

  • Veranda
  • Bad med toalett og dusj
  • Takvifte eller stående vifte
  • Safe

 

En del av Imvelo Safari Lodges – Reis med god samvittighet                                                     

Bomani Tented Lodge er én av Imvelo Safari Lodges’ 6 lodger i Zimbabwe. Imvelo er kjent for sine luksuriøse overnattingsteder i pittoreske omgivelser, som til sammen danner de perfekte rammene for en safari i Zimbabwe.

Videre fokuserer Imvelo på økoturisme og bærekraft, for å ta vare på naturen, dyrelivet og lokalsamfunnet på best mulig måte. For Imvelo er det viktig å gi noe tilbake i områdene de opererer i, i form av blant annet vannforsyninger til vannhullene under de tørre månedene i Hwange nasjonalpark og utstyr til skolebygningene i landsbyene i nærheten av lodgene.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie til Zimbabwe og Hwange. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: