23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Bougainvillea Safari Lodge har i alt 32 hytter som ligger i et frodig område rundt eiendommens svømmebasseng. 10 av hyttene er dobbelthytter og ligger i hagen. I tillegg til svømmebassenget, byr lodgen på restaurant, lounge, bar, resepsjon m.m. I fellesområdene er det også gratis trådløst internett. 

På rommene er det myggnett over sengene, som enten er en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du har selvfølgelig et eget bad. Nyt utsikten fra terrassen - et perfekt sted å slappe av etter de mange opplevelsene du kommer til å få i Tanzania

Det er bare å se frem til maten som blir servert på Bougainvillea Safari Lodge. Til frokost er det et utvalg av frokostprodukter, fersk frukt, te og kaffe. I tillegg kan man få egg, bacon og pølser, samt muligheten til å prøve lokal havregrøt. Lunsjen består av en lekker buffet - er du ute på safari rundt lunsjtider, får du med en matpakke fra hotellet. Middag er typisk en suppe til forrett, hovedrett inkl. tilbehør, en fersk salat og dessert, samt te og kaffe. 

Les mer om Ngorongorokrateret.

 

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: