23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om safaricampen

Ashnil Samburu Camp er en luksuriøs safaricamp beliggende i skyggen av høye palmer og akasietrær i reservatet Buffalo Springs, langs elvebredden til Ewaso Nyiro River som grenser til Samburu.

Komfortable luksustelt langs elva

Campen består av totalt 30 eksklusive og komfortable luksustelt med terrasse, fordelt på dobbelt og trippelrom. Fra hvert av teltene har du en vakker utsikt til elva og til dyrene som kommer dit for å slukke tørsten, foruten det nydelige landskapet som omgir campen.

De romslige teltene inneholder:

  • Oppholdsrom
  • Privat bad
  • Omkledningsrom
  • Bagasjehylle


Middag med utsikt fra hovedbygningen 

Hovedbygningen består av en resepsjon, lounge-område, restaurant, bar, souvenirbutikk og en veranda med utsikt til elva. Utendørsrestauranten serverer buffet med internasjonale, orientalske og afrikanske retter.

Etter en innholdsrik safaridag kan du ta deg en dukkert i bassenget eller slappe av ved bassengkanten. Loungen, med sin afrikanskinspirerte innredning, er også et perfekt sted for å ta en pust i bakken. Her serveres det en rekke drinker og vin, både med og uten alkohol, i tillegg til både lokalt og internasjonalt øl.

Spennenede aktiviteter på Ashnil Samburu Camp

Campen byr på flere aktiviteter. Utover de eventyrlige «game drives» kan du være med på guidede fotturer («bush walks»), høre lærerike foredrag om den lokale kulturen, eller nyte en «sundowner» på verandaen mens du blir underholdt av lokale Samburu-dansere.

Ashnil Samburu Camp er et opplagt valg for deg som vil unne deg det lille ekstra på en safari i Kenya.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: