23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om safaricampen

Wilderness Camp driftes av Basecamp Explorer som ble grunnlagt i 1998 av nordmannen Svein Wilhelmsen. Dette er en camp for deg som ønsker den autentiske safariopplevelsen i enkle omgivelser med en helt spesiell ro, borte fra hverdagens kjas og mas. Her er du nemlig i ett med naturen! Campen ligger i Saddle Valley innenfor det privateide naturreservatet Naboisho Conservancy.

Selv om campen ikke tilbyr prangende, moderne luksus, er det ingenting å utsette på verken servicen eller på utvalget av mat og drikke. Wilderness Camp består kun av 8 telt, utstyrt med komfortable senger, et privat bad med bio toalett og tradisjonelle «safari-dusjer».

Inkludert når du bor på Wilderness Camp:

  • Flytransfer
  • Safari game drives og guidet walking safari
  • Alle måltider, inkl. utvalgte drikkevarer
  • Park- og reservatavgifter
  • Besøk til Basecamp Explorers lokalprosjekter
  • Valgfri piknikfrokost – eller lunsj
  • Te og kaffe servert i teltet
  • Dersom tilgjengelig: privat middag ute i det fri.

 

Naboisho Conservancy

Basecamp Explorer samarbeider tett med masai-samfunnet og i 2010 ble masaienes fellesskapseide naturreservat Naboisho Conservacy etablert – en park på hele 50 000 hektar med uberørt villmark. Naturreservatet, hvor Wilderness Camp befinner seg, grenser til Masai Mara og bidrar til å opprettholde økosystemet i nasjonalreservatet, da beitedyrene og rovdyrene er avhengig av store beite- og jaktområder for å overleve.

Masai-folket får en månedlig avgift av Basecamp Explorer for å leie ut landet deres, til gjengjeld får gjestene på Wilderness Camp oppleve et rikt dyreliv, da det i naturreservatet blant annet er hjemmet til elefanter, geparder og afrikanske villhunder, i tillegg til en av de tetteste konsentrasjoner av løver i hele Afrika. Til nå har det blitt identifisert 70 løver her!

Wilderness Camp legger til rette for flere ulike og spennende safariopplevelser, både på dagtid og kveldstid. Da det ikke er tillatt med mange biler i parken samtidig for game drives, kan du se frem til en eksklusiv safariopplevelse!

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: