23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Kenyas kanskje mest legendariske lodge og i hvertfall Masai Maras eldste, er Keekorok som ligger i et fantastisk område av naturreservatet, bare ca. 280 km fra Nairobi. «Keekorok» betyr «overflod» på det lokale masai-språket. Navnet passer perfekt, ettersom lodgen ligger direkte ved ruten til den store migrasjonen mellom Mara og Serengeti, samt nær den store Mara-elva. Med andre ord optimale forhold for å oppleve dette utrolige naturfenomenet. Keekorok er en av de beste stedene å bo for en safari i Kenya – hele året.

Keekorok Lodge som egentlig ble ferdig bygget i 1962, fikk seg en totalrenovering for noen år siden, og er preget av lokal autentisitet i sitt design og i de materialene som stedet er bygget av. Sandstein og sedertre er det gjennomgående temaet, som også gir lodgen et varmt og hyggelig preg. Her finnes det selvfølgelig et svømmebasseng. Alle rommene har toalett og bad en-suite, de fleste med utsikt til reservatet og fra de andre ser en ut på den store, flotte hagen.

Et annet unikt element hos Keekorok er den 300 meter lange gangbroen med en liten bar, som gir en uhindret utsikt til blant annet de mange flodhestene som lever i den lille innsjøen ved lodgen. Lodgen har dessuten egen landingsbane, så man kan unngå kjøreturen fra Nairobi og heller fly direkte, hvis det er ønskelig.

Les mer om Masai Mara her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: