23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Governors’ Camp består av fire forskjellige safaricamper – alle med en flott beliggenhet ved Mara-elven, i sentrum av de beste områdene for å oppleve dyrene i Masai Mara Game Reserve.

BBC har i mer enn 10 år filmet deres verdenskjente serie «Big Cat Diary» nettopp omkring Governors’ Camp. Med andre ord er det nok av naturopplevelser å glede seg til!

Lodgen ble etablert i 1972 og satte straks helt nye standarder for luksus, komfort, service og den gode maten. Stedet har løpende blitt renovert og er den dag i dag en av de flotteste campene i Afrika. Governors’ Camp har flere ganger blitt oppført på Condé Nasts’ liste over de beste overnattingsstedene i verden!

Her venter en autentisk, tradisjonell og intim safariatmosfære. Belysningen på området kommer fra gass og parafinlamper samt det tradisjonelle leirbålet, hvor man samles om kvelden.

Alle de romslige teltene har naturligvis egen dusj og toalett med både varmt og kaldt vann. Til tross for at II Moran Camp uten tvil er den mest luksuspregede av de fire campene som Governors’ Camp består av, er BENNS’ favoritt Little Governors’ Camp. Uansett hva du velger, vil du få et minneverdig opphold og førsteklasses service.

Governors’ er et sted du drømmer om å komme tilbake til!

Les mer om Masai Mara her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: