23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om safaricampen

Eagle View er en av Basecamp Explorers fem camper i Kenya, grunnlagt av nordmannen Svein Wilhelmsen. Denne luksus-økocampen ligger plassert på toppen av et høydedrag i det private naturreservatet Naboisho Conservancy. Her venter service i toppklasse, god mat og luksuriøse telt.

Campen har gjennom sine økologisk-arkitektoniske nyvinninger lagt de perfekte rammene for en avslappende atmosfære, kombinert med en unik utsikt til dyrelivet på savannen i Naboisho Conservancy. Fra Eagle View ser du ned på et vannhull hvor man blant annet kan oppleve elefantene, antilopene og sjiraffene som kommer hit hver dag for å slukke tørsten.

Her er det 9 dobbelttelt, plassert på plattinger. Tre av teltene er perfekt for familier med ungdommer, da disse har et anneks med to senger. Hvert av teltene er utstyrt med:

 • Bio-toalett
 • Innedusj
 • Utedusj
 • Utsiktsterrase med utsikt over naturreservater

Inkludert når du bor på Eagle View:

 • Flytransfer
 • Safari game drives og guidet walking safari
 • Alle måltider med utvalgte drikkevarer
 • Park – og reservat avgifter
 • Valgfri piknikfrokost - eller lunsj
 • Muligheten til å få te og kaffe servert i teltet
 • Dersom tilgjengelig: privat middag på utsiktsplattingen


Naboisho Conservancy

Fra grunnleggingen av Basecamp Masai Mara, har Basecamp Explorer samarbeidet tett med masai-samfunnet. I 2010 ble det fellesskapseide naturreservatet Naboisho Conservacy etablert, der to av campene, Eagle View og Wilderness Camp, befinner seg. Naturreservatet, som grenser til Masai Mara i nord, huser hele 50 000 hektar med urørt villmarksområde og bidrar til å opprettholde økosystemet i Mara, da dyrene her er avhengig av store områder til beite og jakt.

Basecamp Explorer, i tillegg til fire andre turistoperatører, betaler masai-folket en månedlig avgift for å kunne leie landet deres, basert på inntekter fra turisme. Naturreservatet kan skilte med et voksende dyreliv, blant annet geparder, afrikanske villhunder, elefanter og løver. I Naboisho finner du faktisk en av de tetteste konsentrasjoner av løver i hele verden, da det til nå har blitt identifisert 70 løver som lever her.

I Naboisho kan du være med på safari til fots og «game viewing» om natten med erfarne masai-guider, foruten å spise middag under åpen himmel midt i 'bushen'. For å gi deg noen eksklusive naturopplevelser som også tar hensyn til dyrene, er det ikke tillatt å ha mange biler kjørende på området samtidig.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: