23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Om safaricampen

Eagle View er en av Basecamp Explorers tre camper i Kenya, grunnlagt av nordmannen Svein Wilhelmsen. Denne luksus-økocampen ligger plassert på toppen av et høydedrag i det private naturreservatet Naboisho Conservancy. Her venter service i toppklasse, god mat og luksuriøse telt.

Campen har gjennom sine økologisk-arkitektoniske nyvinninger lagt de perfekte rammene for en avslappende atmosfære, kombinert med en unik utsikt til dyrelivet på savannen i Naboisho Conservancy. Fra Eagle View ser du ned på et vannhull hvor man blant annet kan oppleve elefantene, antilopene og sjiraffene som kommer hit hver dag for å slukke tørsten.

Her er det 9 dobbelttelt, plassert på plattinger. Tre av teltene er perfekt for familier med ungdommer, da disse har et anneks med to senger. Hvert av teltene er utstyrt med:

 • Bio-toalett
 • Innedusj
 • Utedusj
 • Utsiktsterrase med utsikt over naturreservater

Inkludert når du bor på Eagle View:

 • Flytransfer
 • Safari game drives
 • Alle måltider med utvalgte drikkevarer
 • Park – og reservatavgifter
 • Valgfri piknikfrokost - eller lunsj
 • Muligheten til å få te og kaffe servert i teltet
 • Dersom tilgjengelig: privat middag på utsiktsplattingen


Naboisho Conservancy

Fra grunnleggingen av Basecamp Masai Mara, har Basecamp Explorer samarbeidet tett med masai-samfunnet. I 2010 ble det fellesskapseide naturreservatet Naboisho Conservacy etablert, der to av campene, Eagle View og Wilderness Camp, befinner seg. Naturreservatet, som grenser til Masai Mara i nord, huser hele 50 000 hektar med urørt villmarksområde og bidrar til å opprettholde økosystemet i Mara, da dyrene her er avhengige av store områder til beite og jakt.

Basecamp Explorer, i tillegg til fire andre turistoperatører, betaler masai-folket en månedlig avgift for å kunne leie landet deres, basert på inntekter fra turisme. Naturreservatet kan skilte med et voksende dyreliv, blant annet geparder, afrikanske villhunder, elefanter og løver. I Naboisho finner du faktisk en av de tetteste konsentrasjoner av løver i hele verden, da det til nå har blitt identifisert 70 løver som lever her.

I Naboisho kan du være med på safari til fots og «game viewing» om natten med erfarne masai-guider, foruten å spise middag under åpen himmel midt i 'bushen'. For å gi deg noen eksklusive naturopplevelser som også tar hensyn til dyrene, er det ikke tillatt å ha mange biler kjørende på området samtidig.

Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Kenya

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Kenya

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: