23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om safaricampen

Planlegger du en safari i Kenya og er på jakt etter et overnattingssted med vakre omgivelser og unike dyreopplevelser? Med Basecamp Masai Mara får du begge deler - i tillegg til at du er med på å sikre fremtiden til dyrene og masai-samfunnet.

Miljøvennlig camp

Basecamp Masai Mara er en «Gold Eco Rated» camp og operer med en miljøvennlig modell. Campen driftes av Basecamp Explorer som har en ambisjon om å skape en autentisk og eksklusiv atmosfære for sine gjester.  På campen får du dessuten bli bedre kjent med lokalbefolkningen, masai-folket. 

Campen ligger langs elvebredden til Talek River som danner den naturlige grensen til Masai Mara. For å komme til parken er det bare å ta en liten spasertur over hengebroa.

Rundt campen og langs elva har Basecamp Explorer plantet over 75 000 trær som har skapt det perfekte habitatet for et rikt fugleliv, til nå har det blitt identifisert over 220 fuglearter her. Om morgenen når solen står opp våkner man til den behagelige lyden av fuglekvitter, og om kvelden venter det spennende historier rundt leirbålet, mens dere kan nyte synet av Afrikas stjernehimmel.

Basecamp Masai Mara har 17 dobbelttelt med balkong, inkludert ett familietelt, bygget på plattformer langs elvebredden til Talek River. I teltene får du både komfort og privatliv, foruten en vakker utsikt til Masai Mara.

Inkludert når du bor på Basecamp Masai Mara:

  • Flytransport
  • Full kost og losji
  • Mineralvann
  • To daglige safarier
  • Masai Mara-parkavgifter
  • Fuglevandring på campen
  • Tur til Basecamps samfunnsprosjekter
  • Pikniker og lunsjer
  • Muligheten til å få kaffe og te servert i teltet
  • Dersom tilgjengelig: privat middag på verandaen


Grunnlagt av nordmannen Svein Wilhelmsen

En ferie i Kenya ble en real tankevekker for Svein Wilhelmsen. Her møtte han masaien Ole Taek, som delte sine bekymringer over den økende ødeleggelsen av naturen i Masai Mara - selve livsgrunnlaget til masai-folket. Dette gjorde sterkt inntrykk på Wilhelmsen. Hvordan kunne han bidra til å være en del av løsningen på problemet?

Seks måneder etter denne samtalen fant sted rundt et leirbål langt ut i de sene nattetimer, bestemte nordmannen seg for å starte opp Basecamp Explorer, med fokus på bærekraftig og ansvarlig turisme. I 1998 ble ideen virkelighet, da Wilhelmsen åpnet Basecamp Masai Mara. Målet er å være en turistoperatør som skal ha en positiv effekt på lokalsamfunnet, naturen og dyrelivet i Kenya, i tett samarbeid med masai-folket.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: