23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

The Sands at Nomad har en førsteklasses beliggenhet helt nede ved den 25 km lange, hvite sandstranden ved Diani Beach - omgitt av grønn og frodig vegetasjon, og med flott utsikt til det turkise Indiske hav. I tillegg ligger hotellet kun 45 km fra flyplassen i Mombasa og kun 2 km fra den lille byen Diani. 

Hotellet var faktisk Kenya-kystens første Boutique Hotel, og i tråd med ”boutique-konseptet” finner du her en fredfylt og rolig oase med et stilfullt design.

The Sands at Nomad er et ”mesterstykke” skapt av den lokale kunstneren Mario Scianna, med den unike fusjonen av håndskåret, polert mahogni, klassisk venetiansk kunst og tradisjonell swahili-arkitektur, som sammen skaper en særegen atmosfære.

Resortet nylig renovert alle sine 37 rom, som er romslige og smakfullt innredet med alle moderne fasiliteter og god komfort. Alle rom er "ikke-røyk", og har blant annet aircondition, takvifte, elektronisk safe, minibar, hårføner, telefon og gratis internett.

Det er 7 forskjellige romtyper:


Sea Breeze:
 Ligger i hotellets hovedbygning. Disse rommene (18 stk.) har egen balkong med utsikt over havet, og noen av dem har dører i mellom seg; ideelt for større familier. 

Ocean View Suites: Disse suitene (3 stk.) er kun noen få skritt fra havet og stranden. Suitene er romslige og har 1 soverom i tillegg til en separat stue. I tillegg til standardfasilitetene får dere her også badekåper, tøfler, gratis flaskevann og en egen terrasse som vener ut mot havet. 

Ocean View Family Suites: Disse suitene (3 stk.) har 2 soverom, men har ellers samme innredning som Ocean View Suites. I tillegg har disse suitene egne private hager med solsenger.  

Ocean View Superior Suites: Disse suitene (3 stk.) ligger i 2.etasje og har private balkonger med en fantastisk utsikt. Det er kun 20 meter ned til stranden. Suitene har ellers et kombinert soverom/stue, et bad med badekar og dusj, et separat toalett og en terrasse med boblebad.

Beach Cottages: De 7 strandhyttene ligger midt på stranden, så gjestene kan gå direkte ut i den hvite sanden om morgenen. De har ellers samme innredning som Ocean View Suites, og har en spesielt koselig atmosfære med strådekte vegger. 

Superior Beach Cottage Suite: En romslige villa i to etasjer med privat hage som har en utendørs dusj og eget boblebad. Villaens store terrasse har også uhindret utsikt til både havet og stedets tropiske hage med Baobab-trær. Den er også helt unikt innredet med antikke Swahili-møbler, bad med separat toalett og minst en helt særegen takkonstruksjon, hvor regnvannet strømmer ned i en "mini-hage" midt i villaen. 

The Colobus Suite & The Master Suite: Disse to suitene ligger i hovedbygningen. Innredningsmessig ligner de på Ocean View-suitene, men de er større og en stor terrasse. I Master Suiten er det i tillegg også eget boblebad. 

Andre fasiliteter på hotellet:

 • Døgnåpen resepsjon
 • TV-lounge med et lite bibliotek og en internett-kafé
 • The Rivas Pool Bar
 • Rivas Fine Dining Restaurant
 • Stort svømmebasseng med ferskvann og en dybde på 5 m, omgitt av tropisk vegetasjon
 • Spa-området Forest Breeze med forskjellige behandlinger inkl. massasje 
 • Gratis solstoler, parasoller og håndklær
 • Nomad Bar & Restaurant med et stort utvalg av tropiske cocktails, pizza, pasta, fersk fisk og annet godt fra havet, samt andre internasjonale spesialiteter
 • PADI dykkerskole
 • Vannaktiviteter
 • Butikk/gavebutikk
 • Yoga/Zumba-område
 • Godkjente betalingsmidler er Visa, Mastercard og American Express Les mer om Kenya-kysten her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: