23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om resortet

The Sands at Chale Island er den perfekte blandingen av natur og komfort, eleganse og romantikk. Dette er selve definisjonen på et tropisk øyparadis, med sin kritthvite sandstrand, omkranset av korallrev og en saltvanns-innsjø omgitt av mangroveskog som dekker det meste av øya.

Chale Island er full av frodig flora, både av endemisk karakter og av annen tropisk herkomst. The Sands at Chale Island ligger i et 60.000 m2 stort naturreservat, med direkte adgang til en privat strand. Da du i tillegg får nyte resortets imøtekommende og gode service, vil du garantert få en minneverdig ferie på øya.

Resortet har i alt 6 former for innkvartering, for forskjellig smak, behov og lommebok. Alle rommene lever opp til mottoet om at stedet skal utstråle eleganse, men ikke overdreven luksus samt at resortet skal gå i ett med naturomgivelsene og reflektere den tradisjonelle arkitekturen. En må si at The Sands at Chale Island har lykkes med dette! Hvert rom er utstyrt med aircondition, vifte, og balkong eller terrasse.

Det er gratis wi-fi på hotellet, foruten hele 3 svømmebasseng. Du kan også få massasjebehandling mot betaling – med andre ord perfekte rammer for et avslappende opphold.  

Du skal heller ikke kjede deg på The Sands at Chale Island. Hotellet tilbyr også flere gøyale aktiviteter (ekstra kostnad), blant annet snorkleturer, turer i båt med glassbunn, dyphavsfisking og mye mer. Gratisaktiviteter er strandvolley og treningssenter. Du kan også låne snorkleutstyr gratis på hotellet.

Les mer om Kenya-kysten her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: