23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om resortet

Leopard Beach Resort & Spa har en perfekt beliggenhet ved en av verdens beste strender, Diani Beach, langs kysten av Kenya. Hotellet er et av Kenyas mange flotte strandresorts som har vunnet en rekke priser, og har spesielt fokus på god service og kvalitet, som gjør at gjestene returnerer år etter år.

Resortet har i alt 198 rom i ulike kategorier fordelt rundt i en fortryllende tropisk hage med et stort svømmebasseng i midten. Hvert rom er delikat innredet med en-suite bad med dusj og toalett, Air-condition, safe, te og kaffe fasiliteter og minibar. Hotellet tilbyr alt fra standardrom med balkong til suiter og cottages med sjøutsikt, luksusvillaer samt "Honeymoon suites". Det er blant annet ni såkalte Chui Class Cottages som har en hel fantastisk utsikt over Det indiske hav - her kan man virkelig skjemme seg bort på ferien. Det finnes også noen større og mer morderne leiligheter som vil være et godt valg for familier eller gjester som generelt ønsker en litt høyere standard med for eksempel eget basseng eller utsikt utover hagen.

Rett ved Det indiske Hav                                                                                                              Fasilitetene ellers på resortet er innbydende og hærlige - her er det plass til både svømming, aktiviteter, leking og avslapping rundt bassengområdet. Hvis man heller foretrekker havet, er det bare noen få skritt ned til den vakreste sandstranden og det lune, turkise vannet i Det indiske hav.  

Hotellet har flere gode og varierte spisesteder med både lokal og internasjonal mat på menyen. Kvaliteten på maten er også høy - spesielt Chui-Grill som har vunnet mange priser for sin mat. Frokosten på hotellet består av en stor buffet med tropiske frukter, klassiske pålegg og diverse varme retter. Antallet av restauranter som er åpne avhenger av hvor fullt hotellet er - i lavsesong kan det hende at enkelte restauranter er stengt. Hotellet tilbyr også utendørs spising avhenig av været, med barbeque på stranden under stjernehimmelen, eller en lokal Afrikansk aften/Boma med lokal mat og underholdning 1 gang i uken.

De fleste av våre kunder på Leopard Beach Resort har halvpensjon inkludert ( frokost og middag), og da inntas måltidene som regel i hovedrestauranten. Ønsker man å spise i en av de andre restaurantene på området er det mot betaling på stedet, eller man kan oppgradere til andre pakker.

Øvrige fasiliteter på Leopard Beach Resort

  • Spa, Yoga og fitness/Treningsenter
  • Vannsport senter
  • Suvenirbutikk
  • Business og konferansesenter.
  • Gratis WIFI i enkelte områder
  • Vaskeservice
  • 24 timers room service
  • Inngang til casino
  • Barnevakt service

Hotellet tilbyr en rekke gode og varierte aktiviteter på stedet og dagsturer rundt Mombasa, som blant annet dykking og snorkeling, fisketurer, windsurfing, kiting, kajakk, golf og volleyball. Av populære dagsturer kan vi nevne blant annet, en tur til Mombasa by, besøke nasjonalparker, sunset og dinner cruise og safariturer. Hotellet har også enkelte dager og kvelder med underholdning på stedet, da med lokale danseshow, live band, disco og sportslike aktiviteter.  

Les mer om Kenya-kysten her.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: