23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Sweetwaters Serena Camp

Fantastisk beliggende camp i et lite område i Rift Valley mellom Samburu og Lake Nakuru. Området heter Ol Pejeta og har svært få besøkende, av den enkle grunn at denne lodgen er den eneste i området.

Det betyr også at det er mulighet for litt andre aktiviteter enn på andre lodger. Dere kan blant annet besøke Kenyas eneste sjimpansereservat, der de jobber med rehabilitering av sjimpanser som blant annet har vært utsatt for ulovlig handel.

Dere innkvarteres i luksustelt og har tilgang til restaurant og bar i hovedhuset, der det er utsikt over et vannhull som tiltrekker seg mange dyr.

 

Telt

Å sove i telt er en unik opplevelse – dere får oppleve den afrikanske natten, luktene og lydene på nært hold.

Teltene er imidlertid litt bedre utstyrt enn det vi er vant til fra vanlige telt. Her finnes det privat toalett, dusjkabinett, baderomsartikler, hårføner, privat terrasse og mulighet til å lage en kopp kaffe eller te.

 

Servering

Oppholdet er med helpensjon, og alle måltider inntas i Rhino Room – den koselige restauranten med fantastisk utsikt over landskapet. Her kan dere nyte frokost, lunsj og middag i ro og mak.

Etter middagen er det fristende å ta en "sun-downer" i baren The Water Hole. Den hyggelige baren byr på kalde drinker, god atmosfære og utsikt over vannhullet.

 

 

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: