Reisewebinar - en personlig fortelling direkte til deres stue

Til tross for coronatidens begrensninger, vet vi at reiselysten er intakt hos våre kunder. Vi i BENNS har som formål å gjøre kundenes reisedrømmer til drømmereiser. Vi har også en klar forventning om at i takt med at verden forbedres, så kan vi sende glade kunder ut i verden igjen.  

Derfor tilbyr vi nå en rekke spennende reisewebinar, hvor våre erfarne reiseeksperter gir dere reiseinspirasjon ut fra personlige opplevelser. Et webinar er et reiseforedrag på internett, hvor BENNS som foredragsholder og dere som gjester hjemmefra deres egen stue er forbundet via dataen, uten geografiske begrensninger. Dere kan med andre ord nyte en reisefortelling direkte hjem i stuen deres hvor dere trygt og i fred og ro kan bli inspirert til nye reiseopplevelser. 

Før webinarets start mottar dere en epost med et link til webinaret. Dere trenger kun å skrive inn navn og epost for å logge inn, og så er dere klater til å følge med i vårt webinar. Nyt en lett og komfortabel måte å bli inspirert på.  

Har dere ikke en data, men ønsker å følge med på et nettbrett (f.eks. en iPad) eller en smarttelefon, har dere mulighet til å laste ned en gratis app som dere kan bruke for å oppleve webinaret best mulig. Dere mottar en epost med en link til denne appen i god tid før reiseforedraget.