RedSands Campers tilbyr et spennende campingprodukt av en veldig høy kvalitet som gjør det mulig å oppleve Australias fantastiske natur på en helt unik måte. RedSands har nemlig spesialisert seg i campere med 4-hjulstrekk som kan komme seg frem der vanlige bobiler må gi opp. 

Vær oppmerksom på at det å feriere i en RedSands Camper er for de mer eventyrlystne reisende som er på jakt etter autentiske og unike opplevelser helt tett på naturen. Disse camperne er derimot ikke for personer som ønsker en bobilferie med mye luksus eller for folk som ikke liker å befinne seg langt vekk fra alt. Dere er velkommen til å kontakte oss hvis dere har spørsmål eller vil høre mer om RedSands. 

I en Camper fra RedSands behøver dere ikke spekulere om dere kommer dere frem

RedSands Campers - litt om konseptet

Utover de unike 4-hjulsdrevne camperne, arbeider RedSands med et all-inclusive konsept. Dette vil si at det er mye ekstrautstyr, som campingstoler og -bord, GPS, gratis påfyll av gass mm. som er inkludert som standard. Det eneste man trenger som reisene er med andre ord bare å tenke på hva man skal pakke av klær og mat. Vil man vite mer om hva som er inkludert når man leier en RedSands Camper er dere velkommen til å kontakte oss. 

Kvalitet og sikkerhet er de to viktigste nøkkelordene hos RedSands og dette kommer bl.a. uttrykt ved at kjøretøytene er maks 3 år gamle og at selskapet bruker minst 3 dager på å forberede bilen før de leier den ut igjen. Dette er for å sikret et høyt kvalitets- og sikkerhetsnivå hver eneste gang. 

Camperne er dessuten utstyrt med en GPD-trakker, så selskapet raskt kan lokalisere kjøretøyet og sende hjelp hvis man skulle få problemer under reisen. Ut over dette følger det med en PLB-nødsender (Personal Locator Beacon) i leien som kan anvendes for å få hjelp, hvis det skulle oppstå problemer mens man er vekk fra camperen. 

Av andre praktiske og kule funksjoner ved RedSands campere kan vi bl.a. nevne:

  • Kjøretøyene er møysommelig designet og har en superpraktisk innretning med god plass til bagasje
  • Kjøretøyene inneholder stort sett alt hva man har behov for - til og med vinglass!
  • Alle camperne er utstyrt med 2 reservehjul
  • Camperne er  utstyrt med en stor 270 graders markise til skygge og le
  • Alle funksjoner og gadgets er designet til å være så enkle som mulig på samme måte som kjøretøyene selv er enkle å kjøre. 

RedSands har i øyeblikket 2 campermodeller som dere kan leie gjennom oss. Vi anbefaler at dere booker disse camperne minst 9 måneder i forkant. Dere kan lese mer om de to modellene lengre ned på denne siden. 

2-personers modellen med taktelt slått opp
2-personers modellen med taktelt slått opp

2-personers 4WD camper

Denne modellen er det opplagte valg for et par. Modellen er romslig og veldig komfortabel, både på veien og om natten. Camperen er en spesialdesignet Toyota Hilux som er utstyrt med automatgir, ryggekamera, aircondition, GPS, servostyring, kompressor under panseret, oppgradert off-road fjæring og naturligvis 4-hjulstrekk som gjør det til en lek å komme rundt. 

Det er også masse inkludert utstyr med, bl.a, campingbord- og stoler, transportabel dusj, fjernstyrt LED-belysning, dyner, puter og sengetøy, håndklær, verktøys- og førstehjelpskasse, hammer, spade og diverse annet man har behov for i den australske villmark. 

Plass til:
2
 personer

Tankkapasitet:
Drikkevann: 80 liter
Bensin: 142 liters langdistansetank

Sengestørrelse:
Taktelt med 1 seng
Soveareal: 198 x 140 cm.

Camperens størrelse:
Lengde: 5,2 meter
Bredde: 2 meter
Høyde: 2,6 meter

Layout av 2-personers modellen
Layout av 2-personers modellen
I en RedSands autocamper kan I udforske steder, som ville være ufremkommelige i en normal autocamper
5-personers modellen er opplagt, hvis dere f.eks. reiser med barn
5-personers modellen er opplagt, hvis dere f.eks. reiser med barn

5-personers 4WD camper

Denne modellen kommer med de nøyaktig samme funksjonene og utstyret som i 2-personers modellen og er også en Toyota Hilux med det samme utstyr som nevnt i ovenstående modell. Den eneste forskjellen er at denne modellen har plass til 5, som gjør den velegnet til familier, vennegrupper eller hvis dere f.eks. reiser 2 par sammen. Modellen har 2 taktelt med plass til henholdsvis 2 og 3 personer. 

Plass til:
5
personer

Tankkapasitet:
Drikkevann: 80 liter
Bensin: 142 liters langdistansetank

Sengestørrelser:
2 taktelt med plass til 2 og 3 personer
Soveareal: 198 x 140 cm (2-personers telt) & 220 x 160 cm (3-personers telt)

Camperens størrelse:
Lengde: 5,2 meter
Bredde: 2,0 meter
Høyde: 2,6 meter

Layout av 5-personers modellen
Layout av 5-personers modellen
Når dere leier en RedSands Camper, får dere mye ekstrautstyr med som standard
Når dere leier en RedSands Camper, får dere mye ekstrautstyr med som standard

Dere kan se alle våre reiseforslag på camperferier i Australia her

 

Sist oppdatert 05. februar 2020.