23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Tamanu Beach er et hyggelig overnattingssted ved Aitutakis vestkyst på Cook Islands. Stedet har 22 bungalows, 2 svømmebasseng, 2 barer og en restaurant midt på stranden. 

Hotellet tilbyr flere forskjellige romkategorier, som for eksempel Intimate Garden Bungalow, Intimate Beach Bungalow, Beachfront Villa og Lagoon View Bungalow, hvor noen vender mot den tropiske hagen omringet av kokospalmer og andre ligger kun få skritt fra strandkanten. Stranden ved hotellet er en av de beste på Aitutaki, spesielt for snorkling. 

Rommene på Tamanu Beach har tradisjonell innredning og har ellers det du måtte trenge inkl. air condition, vifte, telefon, safe og kjøkkenutstyr/utstyr til te og kaffe. Room service er tilgjengelig på forspørsel.

I tillegg til restaurant og bar huser hotellet også et eget spa og en souvenirbutikk.

Tamanu Beach er et familiedrevet hotell og tilbyr sine gjester en fantastisk opplevelse som kombinerer en tradisjonsrik kultur, vennlig service og late stranddager i avslappende omgivelser.  

The Tamanu Restaurant har plass til hele 80 gjester, og holder åpent 7 dager i uken, til både frokost, lunsj, middag og a la carte. Torsdager og søndager tilbyr restauranten BBQ med ildshow. 

Hotellet tillater ikke barn under 12 år.

Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Cook Islands

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Cook Islands

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: