23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Om campen

Ikara Safari Camp er det man på godt norsk kaller "glamping". Glamping er rett og slett en luksuriøs form for camping hvor man kan nyte komfortable fasiliteter samtidig som man bor i naturlige omgivelser.

Campen er en del av Wilpena Pound Resort, som ligger midt i hjertet av Flinders Ranges, og huser 15 såkalte luksustelt som passer for single eller par. Teltene har ekstra store senger, air condition, moderne bad og en egen privat veranda med bålplass. I tillegg finnes det kjøleskap, safe, hårtørker, samt mulighet for å lage egen kaffe og te. 

Det finnes også to familietelt som har plass til 4 personer. De har alle de samme luksuriøse fasilitetene som de andre teltene, i tillegg til et anneks for 2 ekstra personer. 

Det er også mulig å bestille spesielle "glamping packages", som blant annet inkluderer frokost og middag og/eller utflukter som f.eks. flytur over Wilpena Pound/Flinders Ranges og tur med firhjulstrekker i outbacken.

I disse omgivelsene kommer du helt tett på dyrelivet, naturen og den behagelige stillheten ute i outbacken. Stedet er også kjent for en fantastisk stjernehimmel!

Utover Ikara Safari Camp er det også mulig å slå leir på campingplassen eller ta inn på hotellrommene på Wilpena Pound Resort til en litt billigere penge. 

 

 

 

 

Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Australia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Australia

Vis resultater for: