Havasu Falls

Bli med på en av de beste turene i verden på en guidet tur fra Havasu Falls til den spektakulære oasen, Havasu Canyon! Havasupai Waterfalls (aka "Havasu Falls") er kjent i hundrevis av artikler og TV-serier rundt om i verden, og er berømt for sine fem dramatiske stup (de høyeste nesten 200 fot høye!) og det fantastiske turkise vannet. Havasu Creek bobler opp fra en kilde og renner nedover kløften, på konstant 70 grader året rundt, og skaper idylliske bassenger som virvler under ørkenens bomullstre. Denne turen til Havasu Falls er all-inclusive og gjestene får mulighet til bading, avslapning, fotografering, eventyr og utforsking i dette unike og dramatiske landskapet.  

Dette er en backpacking-tur inn i en tidløs, unik og spektakulær del av Grand Canyon - kjent for mange som "hjertet av Grand Canyon."

Dag 1:

Denne Havasu Falls-turen begynner på Hualapai Hilltop. Vi vil gjøre en pakningstilpasning / justering før vi begynner turen nedover gjennom en relativt bratt serie av tilbakestillinger før vi jevner ut i en vakker rød sandsteinskløft. Etter 6 miles på beina krysser denne kløften med Cataract Canyon og Havasu Creek, hvor det fortryllende turkise vannet er noe av det mest innbydende i verden. Vi følger denne bekken i 2 miles til landsbyen Supai før vi fortsetter videre ytterligere 2 miles til campingplassen. På vei til campingplassen passerer vi tre av de fem store fossefallene, Rock Falls, Fifty Foot Falls og Havasu Falls.

Vi setter opp leir og bruker resten av dagen til fotografering og til å nyte Havasu Falls, eller går ned til toppen av Mooney Falls. Guiden din vil tilberede en fantastisk middag før vi slår oss til ro for en god natts søvn.

  • Shuttle til Hualapai Hilltop: 3.5 timers kjøretur fra Flagstaff
  • Turlengde: 16 km
  • Elevation Loss: 2,400 fot
Krystallblått vann i Havasu Falls
Krystallblått vann i Havasu Falls

Dag 2:

Når vi forlater leiren, skal vi tilbringe dag 2 med å utforske de fantastiske fossefallene som gjør Havasu til et verdenskjent Grand Canyon-mål. Vi vandrer nedstrøms til Mooney Falls, som kanskje er den mest praktfulle av dem alle på 200 fot høyde. Vi fortsetter deretter med å vandre nedstrøms ytterligere 2,5 miles til Beaver Falls, hvor kløften stadig blir mer dramatisk med små fossefall som faller under aske- og bomullstrær. Big Horn sauer er ofte en ekstra bonus, ettersom dette området gir dem sjeldne, verdifulle beitemiljøer. Beaver Falls sørger for et fantastisk lunsjsted før vi går tilbake til leiren og en herlig middag.

  • Turlengde: 11 km (valgfri dagstur)
  • Høydeendring: 500 fot
Spektakulære Havasu Falls
Spektakulære Havasu Falls

Dag 3:

I de varmere månedene (Mai - september) vil turen starte tidlig, så tidlig som kl. 04.00 eller 05.00 om morgenen. Da vil vi hike tilbake gjennom Supai Village, Cataract Canyon og opp til Hualapai Hilltop, hvor vi vil nyte en god lunsj og kald drikke.  Kjøreturen tilbake til Flagstaff er en perfekt tid til å reflektere mens du slapper av og nyter den naturskjønne utsikten av Northern Arizona før vi kommer frem til startpunktet i Flagstaff.

Turlengde: 163 km
Høydeøkning: 2,400 fot
Shuttle til Flagstaff: 3.5 timers kjøretur fra Hualapai Hilltop

Utflukt til Havasu Falls
Utflukt til Havasu Falls
Havasu Falls
Havasu Falls
Navaio Falls
Navaio Falls

Denne utflukten kan kjøpes på følgende reiser:

Se alle våre reiser til USA her.