23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser med "Fast pris, fast avreise"

Hos BENNS tilbyr vi et bredt spekter av reiser under konseptet "Fast pris, fast avreise". Det er et unikt reisekonsept som kombinerer det beste av tradisjonelle gruppereiser med det beste av individuelle feriereiser.

Fra gruppereiser omfavner vi den hyggelige prisen og tryggheten om at alt det praktiske er tatt vare på. Vi sørger for transport, overnatting og inkluderer ofte guidede utflukter. I tillegg reiser du sammen med andre nordmenn, så det er mulighet for å være sosial om man ønsker det.

Fra individuelle feriereiser tar vi fleksibiliteten og friheten, da våre turer med "Fast pris, fast avreise" ikke har et fast program fra start til slutt. Vi har satt av god tid på egen hånd, hvor du kan disponere fritiden akkurat slik du vil, med akkurat hvem du vil.

Selvom det er en gruppereise, har du masse tid alene eller sammen med de du allerede kjenner
Selvom det er en gruppereise, har du masse tid alene eller sammen med de du allerede kjenner
Våre reiser med "Fast pris, fast avreise" går til alle verdensdeler
Våre reiser med "Fast pris, fast avreise" går til alle verdensdeler

Fordeler med konseptet

  • Fast, god pris: Vi bestiller fly, hotellrom, skipslugarer etc. i god tid før en bestemt dato, noe som betyr at vi kan tilby deg en svært god pris på turen - selv i høysesongen.
  • Trygghet på reisen: Du reiser sammen med andre nordmenn og blir møtt av en lokal guide på destinasjonen, som sørger for at du kommer deg trygt fra A til B.
  • Kvalitet og komfort: Vi har nøye valgt de gode flyforbindelsene, transportmulighetene, overnattingene og opplevelsene, så du trenger kun å konsentrere deg om å nyte det.
  • Sosialt samvær: Du kan delta i fellesskapet og sosialisere med resten av gruppen hvis du ønsker det.
  • Individuell fleksibilitet: Du har god tid på egen hånd, slik at du kan forme mange av dagene etter egne ønsker.

Hvordan foregår disse turene?

Turene foregår på en slik måte at dere reiser fra Norge som gruppe. Når du ankommer destinasjonen, blir du møtt på flyplassen av en lokal BENNS-representant, som vil sørge for at du kommer deg trygt og sikkert videre.

All transport skjer sammen med de andre i gruppen, akkurat som at dere bor på de samme hotellene og  seiler på samme cruiseskip.

Når det er på tide å reise hjem til Norge, har vi også ordnet felles transport til den aktuelle flyplassen, hvor du flyr hjem med gruppen.

Som regel inkluderer vi individuelle utflukter på turene, som gjøres i fellesskap med gruppen og en lokal guide, men det vil også være dager hvor det ikke er planlagt aktiviteter og du kan nyte ferien på egen hånd.

Noen aktiviteter foregår sammen med resten av gruppen, f.eks. game drives på safari og andre guidede turer
Noen aktiviteter foregår sammen med resten av gruppen, f.eks. game drives på safari og andre guidede turer
Der er fast program noen av dagene, men det er også masse tid på egen hånd
Der er fast program noen av dagene, men det er også masse tid på egen hånd

Hvem retter konseptet seg mot?

Konseptet er ment for en voksen og eventyrlysten gruppe med nordmenn, som verdsetter tryggheten fra gruppereiser, men som ikke trenger å følges av en guide hele tiden.

Så hvis du liker ideen om en tur av høy kvalitet til en fast og god pris, hvor du reiser sammen med en gruppe, men samtidig har friheten til å gjøre hva du vil, er dette definitivt noe for deg.

Du kan melde deg på en reise med "Fast pris, fast avreise" alene, med en partner, vennegjengen eller familien. Alle er velkommen!

På hvilke typer turer tilbyr vi konseptet?

Vi har hatt suksess med konseptet på våre cruiseturer i mange år. Mange cruisekunder liker å kunne reise til og fra havnebyer i en gruppe, men uten behovet for å bli fulgt av en reiseleder.

Vi tilbyr også konseptet på utvalgte safarireiser, hvor dere drar på en guidet safarireise med gruppen og bor på de samme lodgene. Turene avslutter med en behagelig badeferie, hvor dere får tid til å slappe av på egen hånd.

Til slutt har vi rundreiser i forskjellige deler av verden, hvor det er naturlig å reise rundt og hjem som en gruppe, men det er også god tid til å utforske destinasjonene alene.

Vi har spesielt mange cruise under konseptet "Fast pris, fast avreise"
Vi har spesielt mange cruise under konseptet "Fast pris, fast avreise"
Du kan utforske alle kriker og kroker av verden når cruiset seiler fra havn til havn
Du kan utforske alle kriker og kroker av verden når cruiset seiler fra havn til havn

Spesielle vilkår for turene

For at vi skal kunne gjennomføre disse turene, må det som hovedregel være minimum 10 reisende i gruppen. Skulle vi havne i den uheldige situasjonen at vi ikke har 10 deltakere, prøver vi alltid å finne en alternativ løsning, og derfor kan endringer i f.eks. fly forekomme.

I enkelte tilfeller arrangerer vi reisene på samme tidspunkt i både Norge og Danmark. Det betyr at man kan oppleve å dele busstransport, utfluktsbuss, safaribil o.l. sammen med våre danske gjester.

I svært sjeldne tilfeller kan reisen bli kansellert, og dette vil i så fall bli varslet senest 2 måneder før avreise.

Hvis du er interessert i å høre mer om konseptet og våre turer, eller hvis du har noen spørsmål, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Reiseekspert Betina kan hjelpe deg med reisen

Interessert i en reise?

Jeg kan hjelpe med å planlegge reisen din!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: