23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Fast pris, fast avreise

BENNS har et helt spesielt konsept vi kaller for "Fast pris, fast avreise". Konseptet gir dere muligheten til å reise på en bestemt dato til en svært god pris, fordi vi bestiller reisen i god tid uavhengig av sesong. Dere reiser i grupper uten guide, med mulighet for å være sosial med gruppen underveis. Likevel kan dere skreddersy dagsprogrammet helt selv, og kjenne på friheten til sjøs.

Reis på cruise

Et cruise kan sammenlignes med et eksklusivt hotellopphold, med mulighet til å dra på spennende utflukter til de ulike destinasjonene dere besøker underveis. Mens cruiset seiler rundt fra en severdighet til en annen, så kan du slappe av i lekre omgivelser og nyte sjøluften. Reiser du på cruise, venter det moderne luksus til sjøs.

Dra på cruise - Legg beina høyt og nyt livet om bord

Drar man på ferie på egen hånd er det mye som må planlegges og bookes, spesielt hvis man vil oppleve flere destinasjoner på ferien; alt fra fly og transport, til hotell og utflukter. Hvis du derimot ønsker å oppleve spennende og eksotiske land, men på samme tid ta livet med ro underveis, er cruise den optimale reiseformen for deg. Når du er på cruise, velger du selv om du vil være med på organiserte utflukter på land, eller om du vil utforske koselige havnebyer på egen hånd. Det beste av alt er at du trenger kun å pakke ut av kofferten én gang på hele reisen!  

Du får mye for pengene

En annen god grunn til å dra på cruise er at du får mye for pengene. I tillegg til helpensjon, som består av frokost, lunsj og middag, har du om bord på et cruise tallrike fasiliteter, show og underholdning å se frem til. Finn ut om du har lykken med deg på kasinoet, se spennende teaterforestillinger, hopp i bassenget, ta deg en økt på treningssenteret og mye mer. En ting er i alle fall sikkert; det skal mye til for å kjede seg på et cruise! 

Vi er eksperter på cruise

Uansett hvor du vil dra, så kan du med trygghet vite at vi er eksperter på cruise. Vi har utviklet et cruisekonsept som baserer seg på vår filosofi: Kvalitetsreiser til markedets laveste priser. Dette betyr at vi kan tilby spennende og billige cruiseturer, uten å gå på kompromiss med kvaliteten - kun det beste er godt nok for våre kunder.

Velg skipet som passer akkurat for deg

Vi hjelper deg med å finne det cruiset du drømmer om. Vi tilbyr alt fra rimelige cruise til luksuriøse cruise. Kanskje er det maten og de kulinariske opplevelsene som står høyest på listen din, eller at det finnes aktiviteter for barn. Man kan selvsagt også få alt dette på samme cruise, men noen ganger handler det om prioriteringer. Tre andre viktige faktorer når man reiser på cruise er reiseruten, størrelsen på skipet og at man vil omgås med likesinnede mennesker. Det er viktig for oss at alle disse faktorene vurderes når vi gir råd til våre kunder, slik at du skal få en god opplevelse når du er på cruise.

Du kan lese mer om rederiene, de forskjellige skipene og fasilitetene om bord her:

Vi tilbyr cruise over hele verden

Vi forsøker hele tiden å skaffe gode tilbud på cruise over et bredt spekter av destinasjoner. Hvis du ikke finner det eksakte cruiset du kan tenke deg er du velkommen til å ta kontakt for å finne ditt neste cruise.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din cruiseferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Nyt en frokost med havutsikt i en balkonglugar
Nyt en frokost med havutsikt i en balkonglugar
Nyt en dag på spa
Nyt en dag på spa
Spis gode måltider om bord med flott utsikt
Spis gode måltider om bord med flott utsikt
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: