23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

HX Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten begynte å seile langs Norges kyst i 1893 og har siden den gang utviklet ekspedisjonscruise til spennende destinasjoner rundt om i verden.

HX Hurtigruten Expeditions er verdensledende innen ekspedisjonsreiser og er verdens største ekspedisjonscruiseselskap. Kombinasjonen av dyktige mannskaper og små ekspedisjonsskip gjør det mulig for dem å tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder.

Skipene har moderne fasiliteter blandet med klassisk sjøfartspreg. Utvalgte fasiliteter om bord kan inkludere spa, treningssenter, butikker, vitenskapssenter og bibliotek. Maten om bord byr på en kulinarisk reise basert på sesongens råvarer. Ferske lokale råvarer fra lokale leverandører hver dag, gjenspeiler landskapet som seiles gjennom.

HX Hurtigruten Expeditions regnes som det mest bærekraftige rederiet i verden. HX Hurtigruten Expeditions har verdens første hybrid-drevne cruisesskip og drives delvis av biogass. Rederiet handler og kjøper tjenester lokalt og bruker ingredienser fra lokale leverandører. Dette bidrar til å sikre arbeidsplasser og dagligliv i små kystsamfunn.

Observasjon av ville dyr gjøres på avstand, slik at dyrenes naturlige adferd ikke endres, og med respekt for deres leveområder og trivsel.

HX Hurtigruten Expeditions fjernet all unødvendig engangsplast i juli 2018, og er det første cruisesrederiet som forbød sugerør, kopper og poser av plast. På alle HX Hurtigruten Expeditions skip, restauranter og hoteller er engangsplast erstattet av miljøvennlige alternativer laget av bærekraftige materialer. HX Hurtigruten Expeditions oppfordrer også alle gjester til å fjerne søppel på destinasjonene, der det er mulig. Søppelet fra skipene gjenvinnes.

På ekspedisjonscruise med HX Hurtigruten Expeditions, kan du blant annet oppleve de fantastiske Galápagosøyene, eller andre spennende destinasjoner som for eksempel Antarktis, Alaska, Kapp Verde, Sør-Amerika eller Grønland.

Hurtigrutens skip:

  • MS Fram
  • MS Fridtjof Nansen
  • MS Maud
  • MS Roald Amundsen
  • MS Spitsbergen
  • MS Santa Cruz II

Lugartyper:

  • Polar innvendige lugarer
  • Polar utvendige lugarer
  • Arctic Superior lugarer
  • Ekspedisjonssuiter

De nye skipene MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen har IKKE innvendige lugarer. De fleste skipene har utvalgte lugarer som også er egnet for funksjonshemmede. Kontakt oss hvis dere trenger en tilpasset lugar.

Aktiviteter og utflukter:

Når skipene legger til i forskjellige havner, er det mulig å delta på mange ulike utflukter. For å være sikker på at det er plass på utfluktene, anbefales det å forhåndsbestille de hjemmefra. Det er også mulighet for å bestille utflukter om bord på skipet. Det tilbys både byvandringer, transport til stranden, naturopplevelser og mye mer. Utfluktene varierer fra skip til skip og avhenger av den valgte ruten.

Det er alltid lurt å gjøre seg kjent med rederiets utfluktsprogram for den aktuelle destinasjonen.

Besøk sjarmerende havnebyer | Foto: Hurtigruten Expeditions
Besøk sjarmerende havnebyer | Foto: Hurtigruten Expeditions
Skip fra Hurtigruten Expeditions i Sør-Amerika
Skip fra Hurtigruten Expeditions i Sør-Amerika
En reise med Hurtigruten Expeditions er også en kulinarisk reise
En reise med Hurtigruten Expeditions er også en kulinarisk reise
Kom tett på hvalene med Hurtigruten
Kom tett på hvalene med Hurtigruten
Opplev utrolige natur med Hurtigruten Expeditions
Opplev utrolige natur med Hurtigruten Expeditions
Vær heldig å opplev nordlys på ekspedisjon til Arktis med Hurtigruten Expeditions
Vær heldig å opplev nordlys på ekspedisjon til Arktis med Hurtigruten Expeditions
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: