23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Cruise med Norwegian Pride of America

Norwegian Pride of America ble sjøsatt i 2005, og skipet fra Norwegian Cruise Line har etterfølgende blitt renovert i 2013 og 2021. Nå er Pride of America klar for mange flere år på havet med glade cruisegjester. 

Aloha! Bli med om bord Pride of America, Norwegian Cruise Lines eneste cruiseskip som seiler fra Honolulu året rundt, slik at dere kan dra på ferie til Hawaii akkurat når det passer dere. Når dere reiser fra en eksotisk øy på Hawaii til den neste, lærer dere underveis om kulturen fra lokale ambassadører på skipet. 

Dere kan om bord Pride of America ta cruiset ”Island Hop Hawaii”, og bo i romslige lugarer med balkonger, hvor dere kan holde utkikk etter hvaler, være vitne til vulkanen Kilauea, eller nyte den dramatiske utsikten over Näpalikysten. 

Norwegian Pride of America er et skip som har noe for enhver smak. Skipet tilbyr mange herlige spisemuligheter, et stort utvalg av barer og lounges, et spa-område, samt lugarer av forskjellige størrelser. Norwegian Cruise Lines konsept med Freestyle Cruising gjør reisen om bord på Norwegian Spirit svært fleksibel, uten tidsplan og spisetider. Det er deres egne planer og tider som gjelder.  

Høydepunkter om bord på Norwegian Pride of America er: 12 spisesteder, 9 barer og lounges, spa og treningssenter, sportsbaner, løpebane, 2 badebasseng og 3 badstuer. Det er kun noen av de mange tingene, som gjør cruiset med Norwegian Pride of America til en stor reiseopplevelse i seg selv.  

Skipsfakta  
Skipsklasse: America Class  
Lengde: 281 m  
Bredde: 32 m  
Antall dekk: 11 passasjerdekk, hvor 8 dekk har lugarer 
Antall lugarer: 1.094  
Antall passasjerer: 2.186 
Antall besetning: 927 
Bruttovekt: 80.439 (GRT)  
Fart: 25 knop

Lugarer og suiter om bord Norwegian Pride of America  

Utvalget av lugarer på Norwegian Spirit er pent variert, fra flotte suiter til komfortable balkonglugarer og gode innvendige lugarer. 

Suite 

En ekte opplevelse med luksus og privatliv. Nyt de romslige suitene med fine detaljer og plass nok til å skape fantastiske minner. Inkluderer butler- og concierge-service i utvalgte lugarer.  

Suitene er fra 31 til 128 m2 og har soveplass fra 4 til 8 personer, alt etter hvilken suite dere velger. Suitene har en queensize eller kingsize dobbeltseng pluss eventuelt sovesofa eller et separat soverom i de større suitene. I tillegg er de utstyrt med et garderobeskap, et fint baderom med dusj, og noen har også en stue og spiseplass. Suitene rommer utover dette flere fasciliteter som: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Det er suiter på dekk 7, 8, 9, 10, 11 12 og 13. 

Balkonglugar

Gulv-til-tak glassdørene åpner ut til deres helt egne private balkong. Stilfulle og sofistikerte kjennetegner disse moderne lugarene. Balkongen gir dere god mulighet til å nyte den friske havluften og de betagende solnedgangene. Balkonglugarene finnes i størrelser fra 16 til 26 m2 og har en queensize seng, som kan omdannes til to enkeltsenger (på forespørsel). I tillegg er de utstyrt med et garderobeskap og et fint baderom med dusj. Balkonglugarene rommer utover dette flere fasciliteter som: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Det er balkonglugarer på dekk 7,8, 9, 10, 11 og 12. 

Utvendig lugar

Opplev en stilfull innretning i en behagelig lugar med havutsikt. Alle lugarer er med pene, smarte detaljer og et forbedret stort vindu med en klar utsikt utover havet. De utvendige lugarene er fra 13 til 20 m2 og har en queensize seng, som kan omdannes til to enkeltsenger (på forespørsel). I tillegg er de utstyrt med et garderobeskap og et fint baderom med dusj. Balkonglugarene rommer utover dette flere fasciliteter som: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Det er utvendige lugarer på dekk 4 og 7. 

Innvendig lugar 

Lugarer i hyggelig komfort og smart stil. Moderne innrettet med tv og et lite oppholdsområde. Den innvendige lugaren er fra 12 til 20 m2 med en queensize seng, som kan omdannes til to enkeltsenger (på forespørsel). I tillegg er de utstyrt med et garderobeskap og et fint baderom med dusj. Balkonglugarene rommer utover dette flere fasciliteter som: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Det er innvendige lugarer på dekk 4, 7, 8, 9, 10, 11 og 13. 

Studio – Innvendig enkeltlugar

Komfortabel 9 m2 innvendig lugar designet til soloreisende. Rommet har fullsize seng og eget baderom. I tillegg er det utstyrt med flere fasciliteter som: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Et opphold i en studiolugar inkluderer adgang til en liten Studio Lounge. Studiolugarene ligger på dekk 13. 

Lugarene om bord på Norwegian Pride of America fordeler seg som følger 

Suitelugarer: 69.
Balkonglugarer: 613. 
Utvendige lugarer: 178. 
Innvendige lugarer: 230. 
Studio-singellugarer: 4. 

Underholdning og aktiviteter  

Når det kommer til underholdningen på Norwegian Pride of America, så er det aldri et kjedelig øyeblikk. I Hollywood Theatre kan dere oppleve forskjellige show i beste Broadway og Las Vegas-stil. Dere kan oppleve en hyllest til Hollywoods største øyeblikk i musikalen: Light – Camera - Music. 

Underholdningsmuligheter/aktiviteter som kan nevnes: Videoarkade, treningssenter, løpebane, basseng og flere boblebad, bibliotek, shopping, stort utvalg av shows, live musikk og andre forestillinger i Hollywood Theater, i tillegg til et fantastisk spa.   

Restauranter – Freestyle dining  

Dere kan nyte et stort utvalg forskjellige kjøkken og smaker om bord Norwegian Pride of America. På skipet finner dere forskjellige spisesteder, så noe passer til enhver stemning. Alle restauranter har Freestyle Dining, hvor dere selv bestemmer hvor og når dere gjerne vil spise. Norwegian Pride of Americas menyer er inspirert av og matchet med de fascinerende destinasjonene dere besøker på cruiset.

Å spise om bord på Norwegian Pride of America handler om å ha valgmuligheter. Dere kan nyte herlig tradisjonell mat, eller prøve noen mer eksotiske valg fra skipets gratis restauranter. Prøv gjerne også noen av spesialrestaurantene, hvor dere kan spise mot et tillegg.

Restauranter inkludert i prisen 

Cadillac Diner: Klassisk amerikansk diner. 
Aloha Café: Buffet-restaurant.
East Meets West: Asiatisk restaurant, hvor dere kan nyte nudler og wok og mer.
Key West Bar & Grill: Burger og pølser i basseng-området. 
Skyline Restaurant: Hovedrestauranten med tradisjonelle retter.   

Spesialrestauranter (mot et tillegg)  

Teppanyaki: Autentiske japanske retter.  
Jefferson’s Bistro: Fransk inspirert restaurant.   
Cagney’s Steakhouse: Ekte amerikansk steakhouse med saftig biff, filet mignon, prime rib, lam, fersk fisk og skalldyr.   
Sushi: Får dere lyst på japansk sushi, får dere det her
La Cucina: Får dere lyst til å smake på det moderne italienske kjøkkenet, så har dere muligheten her.  
Moderno Churrascaria: Brasiliansk steakhouse. 
Dolce Gelato: Her kan dere få god italiensk is.

Barer & lounges

Aloha Lanai Bar, Gold Rush Saloon, John Adams Coffee Bar, Mardi Gras Cabaret Lounge & Nightclub, Pink's Champagne Bar, Napa Wine Bar og Waikiki Bar.

For den ekstra forkælelse: Mandara Spa®  

Kåret til verdens beste cruise-spa av World Spa Awards. Slapp av med en hot stone massasje - en av over 50 spesialbehandlinger, som tilbys. La fagfolk berolige og skjemme dere bort med ansiktsbehandlinger, massasje, akupunktur og en komplett meny av tjenester.

Norwegian Pride of America i Hawaii
Norwegian Pride of America i Hawaii
Balkonglugar om bord på Norwegian Pride of America
Balkonglugar om bord på Norwegian Pride of America
Utvendig lugar om bord på Norwegian Pride of America
Utvendig lugar om bord på Norwegian Pride of America
Innvendig lugar om bord på Norwegian Pride of America
Innvendig lugar om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten Jefferson's Bistro om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten Jefferson's Bistro om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten East Meets West om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten East Meets West om bord på Norwegian Pride of America
Aloha Lanai Bar om bord på Norwegian Pride of America
Aloha Lanai Bar om bord på Norwegian Pride of America
Mardi Gras Cabaret og Nightclub Lounge om bord på Norwegian Pride of America
Mardi Gras Cabaret og Nightclub Lounge om bord på Norwegian Pride of America
Bassengdekket om bord på Norwegian Pride of America
Bassengdekket om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten Skyline om bord på Norwegian Pride of America
Restauranten Skyline om bord på Norwegian Pride of America
Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: