23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Midtøsten

Et cruise i Midtøsten er et minnne for livet. Midtøsten består av en rekke land som kun de færreste turister har oppdaget og opplevd. I denne delen av verden skjuler det seg en fremmed kultur og natur som byr på mange kontraster. Fra Sahara og Wadi Rums-ørken til Rødehavet, Dødehavet, og det mer besøkte Middelhavet med sine deilige badestrender. Alt dette kan du oppleve på våre cruise i Midtøsten.  

Cruise til Dubai

Bli med på et 1000 natt-aktig eventyr til kontrastenes by; Dubai, den største byen i De forente arabiske emirater. Hypermoderne arktitektur møter gamle moskeer og tradisjonelle souks, hvor selgerne tilbyr glitrende gullsmykker og eksotiske krydder, og enorme kjøpesentre fylt med siste mote fra allverdens designere. Byens kosmopolitiske atmosfære kan merkes overalt. På et cruise til Dubai kan du forvente deg en fascinerende miks av den tradisjonelle arabiske verden blandet med østens magi og vestens moderne komfort. Fra Dubai går det mange cruise rundt i Midtøsten, hvor små og rike oljestater ligger som perler på en snor

Cruise til Oman

I Midtøsten ligger mange av de oljeproduserende landene; Oman, Saudi-Arabia, Kuwait, Bahrain, Qatar og De Forente Arabiske Emirater. Midt i ørkenlandskapet kan man se gamle ruinbyer, med hver sin spennende historie bak seg, og på fjelltoppen ligger borgen Krak des Chevaliers. Det arabiske kongeriket Jordan, sør for Syria, huser den glemte ruinbyen Petra og de høye fjellene som grenser til Israel. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Midtøsten. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Sultan Qabus-stormoskeen i Oman - Cruise i Midtøsten
Sultan Qabus-stormoskeen i Oman - Cruise i Midtøsten
Dubai, De forente arabiske emirater - Cruise i Midtøsten
Dubai, De forente arabiske emirater - Cruise i Midtøsten
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: