23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Cruise med Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette er det fjerde av de fem skip dere finner i Solstice klassen. Skipet ble sjøsatt i 2011 og gjennomgikk en total oppussing i 2020 og lugarene blitt så fine at dere kanskje ikke vil forlate den.

Nyt en cocktail i Passport Bar, eller den ny Craft Social Bar. Her finner du også flere spennende butikker med utvalg fra kjente og ukjente designere. Spa behandlingene er noe av det beste du finner til sjøs, om bord er det fokus på avslapning og nytelse. Ditt seilas om bord kommer til å bli en fantastisk opplevelse.  

Se denne video for å oppleve hva skipet har å by på. 

 

Skipsfakta: 
Skipsklasse: Solstice klassen 
Lengde: 317 m 
Bredde: 37 m 
Antall dekk: 19 (13 passasjerdekk) 
Antall lugarer: 1 451 
Antall passasjerer3 324 
Antall besetning: 1 285 
Bruttovekt: 122 400(GRT)  
Fart: 24 knop 

Utvalgte lugarer og suiter 

Utvalget av lugarer på Celebrity Silhouette er stort og variert, alt fra flotte suiter til komfortable innvendige lugarer. Nedenfor finner du en mer detaljert beskrivelse av de forskjellige lugartypene som tilbys ombord 

Sky Suite 

Den perfekt designede Sky Suiten er en herlig blanding av intim luksus, panorama utsikt og ekstra god plass på den private balkongen. En komfortabel suite på ca. 25 m2, med dobbeltseng, sofaområde, garderobeskap og et herlig bad med badekar. Lugaren har også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C.  

Andre fordeler som kan nevnes: 

 • Daglig levering av ettermiddags snacks
 • Ettermiddags te i The Retreat Lounge
 • Gratis romservice døgnet rundt
 • Gratis bruk av paraply og kikkert
 • Gratis skopussing når det trengs

Celebrity Silhouette tilbyr også Penthouse Suite, Royal suite og Celebrity suite. 

The Retreat 

The Retreat er et eksklusivt Suite konsept med All Inclusive og med tilknyttet butlerservice, egen restaurant, egen lounge, eget utendørs solområde og m.m.  

Retreat Lounge 

Denne eksklusive loungen er tilgjengelig 24/7. Interiørdesigneren, Kelly Hoppen, har skapt et varmt og innbydende fellesområde hvor man kan slappe, har fri tilgang til å nyte gratis drikke og gourmet snacks. Her har man også tilgang til en egen concierge, som kan hjelpe deg med å arrangere forskjellige arrangementer - enten det er bordbestilling, en utflukt eller noe helt annet. 

 

Luminae at The Retreat 

Restauranten Luminae har ikke bare et dristig og elegant design, men her følger kjøkenet samme stil. Restauranten er ikke kun eksklusiv for gjestene som bor på The Retreat, men menyene man finner her er meget eksklusive. Disse er nemlig sammensatt av Michelin-stjernekokken Daniel Boulud.  Disse moderne og eksklusive rettene serveres kun i Luminae, og er ikke tilgjengelige andre steder om bord på skipet. I Luminae finner man f.eks. gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åpen til frokost, lunsj og middag. 

The Retreat Sundeck 

Dette luksuriøse utendørsområdet, som først ble introdusert på Celebrity Edge, konkurrerer med et hvilket som helst high-end resort på land. Interiørdesigneren, Kelly Hoppen, har skapt et avslappende uteområde, med myke og innbydende solsenger og avslapping zoner. Her finner man også en Jacuzzi. Personalet står klar med det du måtte ønske, enten det er cocktails, myke håndklær av beste kvalitet, eller forfriskende godbiter.  

Aqua Class Lugar 

Aqua Class lugarene er ca. 18,6 m2 og her finner man en dobbeltseng, sitte område med sofa, sminkebord og en behagelig og romslig balkong med bord og stol for 2. Lugaren har et garderobeskap og romslig bad med dusj. Lugaren byr også på andre fasiliteter som Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Sengetøyet er av egyptisk bomull og på badet finner man eksklusive toalettartikler og produkter. 

Når man bor i en Aqua Class har man også ubegrenset tilgang til Persian Garden, gratis måltider på spesial restauranten Blu og en personlig Spa-concierge. 

Concierge Class Stateroom 

Concierge lugaren er på ca. 20m2 og har dobbeltseng, sitte område med sofa, sminkebord og en behagelig og balkong. Lugaren har også et garderobeskap og eget bad med dusj. Lugaren byr også på andre fasiliteter som Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. 

En concierge er tilgjengelig for de som bor i concierge lugarer. Conciergen kan informere dere om eksklusive begivenheter ombord, blant annet velkomst- og informasjonsmøte, fortelle om opplevelser de neste havnene etc. 

Balkonglugar  

Balkonglugarene varierer i størrelse fra 13-16 m2 og består av en Queen size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren inneholder også garderobeskap og eget bad med dusj. På lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Balkonglugarene har en romslig balkong med to stoler og et lite bord, hvor man kan nyte den deilige friske havluften og solnedgangen når anledningen byr seg.  

Utvendig lugar  

En utvendig lugar er på ca 16 m2 har en queen size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren har garderobeskap og eget bad med dusj. På lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C.  

De store vinduene gjør Ocean View Staterooms til det ideelle sted å slappe av under seilingen. Ocean View Staterooms er komfortabelt innredet med Celebritys supermyek sengetøy av egyptisk bomull, sengen består av myke senger omkranset med stofftrekk i den mykeste kashmir. 

Innvendig lugar  

En innvendig lugar er på ca 16m2 med en Queen size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren inneholder også garderobeskap og eget bad med dusj. På lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C.  

De innvendige lugarene er ganske romslige med et mindre, men fint oppholdsområde og flatskjerms-TV. Hver innvendiglugar ombord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheter i verdensklasse. 

Utvalgt underholdning/aktiviteter 

Mange underholdnings- og aktivitetsmuligheter er til rådighet for gjestene, og her er noe for alle, både voksne, ungdommer og barn. 

Av underholdningsmuligheter/aktiviteter skal det nevnes: 

 • Kasino
 • Treningssenter
 • Barneklubber - barn, junior og ungdomsklubb
 • 3 svømmebasseng og flere boblebad
 • Shopping
 • Shows,livemusikk og annen underholdning 
 • Egne område for Basketball, fotball, bordtennis, tennis og volleyball
 • Utendørs kino påRooftopTerrace 

Utvalgte restauranter 

Om bord finner man et stort og bredt utvalg av restauranter. Her finner man noe, noe som passer for enhver smak. Celebrity Silhouette menyer er inspirert og matchet med mange av de spennende destinasjonene som man besøker under seilingen. Noen restauranter er allerede inkludert i cruiseprisen, andre kan man benytte mot et lite tillegg. 

 • Metropolitan - Sofistikert restaurant med et bredt utvalg internasjonalt inspirerte retter skapt av en Michelin stjerne kokk. Inkludert i prisen 
 • Oceanview Cafe – Buffetrestaurant. Inkludert i prisen. 
 • Mast Grill - Spis en god burger i et avslappet miljø ved bassenget. Inkludert i prisen. 
 • Sushi on Five – Nyt fersk sushi. Betalingsrestaurant. 
 • Le Petit Chef - Et enestående konsept. Opplev fusjonen av underholdning og kjøkken. Betalingsrestaurant  
 • urant. 

Utvalgte barer & lounges 

Skipets barer og lounger er en unik opplevelse i seg selv, med menyer som tilbyer et forskjellige utvalg av klassiske drinker, blandet med de siste trender. Noen avspeiler også de regioner man besøker.  

 • Sunset BaNyt et glas sammen med en perfekt solnedgang til sjøs.  
 • Cellar Master - Stort utvalg av kvalitetsviner fra hele verden. 
 • Martini Bar & Crush – Byr på en spennende drinkmeny med både klassiske og moderne Martini’s
 • Café al Bacio & Gelateria – Inspirert av stemmingen man finner på europeiske caféer.
 • Ensemble Lounge - Live underholdning fra musikere i verdensklasse.  

For det lille ekstra: The Persian Garden 

I tusener av år har folk funnet ut at vann i bevegelse og temperaturvariasjoner gir lindring av muskel- og ledd problemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyp avslapning. The Persian Garden inkluderer bruk av Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for å gi deg en avslappende Spaopplevelse. 

Les mere om Celebrity Cruises her

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette
Lækre kahytter ombord på Celebrity Silhouette
Lækre kahytter ombord på Celebrity Silhouette
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: