23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Cruise med Celebrity Infinity

Opplev en uforglemmelig reise på Celebrity Infinity til de mest spennende destinasjonene i verden. Celebrity Infinity ble sjøsatt i 2001, oppgradert i 2015 og er et av 4 skip i Celebritys Millenium klasse. Skipet lever opp til den standard man også får på de nyere skipene i flåten og her kan man virkelig slappe av og føle dere som hjemme i komfortable lugarer, som inkluderer Concierge- og den spa inspirerte Aqua klassen. Bor du i en Aqua klasse-lugar, kan du også spise dine måltider i den eksklusive restauranten Blu. På The Retreat får du oppleve det beste av det beste når det kommer til komfort, service og avslapning om bord. Her finner du en eksklusiv restaurant og døgnåpen lounge.

I denne video ser du hva som gjør Celebrity skipene unike.

Nyt et deilig måltid og smakfulle drinker i restauranter og lounger som Tuscan Grille, Oceanview Cafe og Rendezvous Lounge. Prøv også Le Petit Chef, som byr på en interessant underholdning og matopplevelser. Skjem dere bor i The Spa, som byr på behagelige og avslappende behandlinger og terapi. Gå på shopping i de vellassoterte butikkene om bord. Her kan dere med andre ord nyte livet!

Skipsfakta:
Skipsklasse: Millennium klassen
Lengde: 294 m
Bredde: 32 m
Antall dekk: 13 (11 passasjerdekk)
Antall lugarer: 1.035
Antall passasjerer: 2.170
Antall besetning: 999
Bruttovekt: 90.940 (GRT)
Fart: 24 knop

Utvalgte lugarer og suiter

Utvalget av lugarer på Celebrity Infinity er stort og variert, med alt fra flotte suiter til komfortable innvendige lugarer. Nedenfor finner dere en mer detaljert beskrivelse av de forskjellige lugartypene som tilbys om bord.

Sky Suite

Den perfekt designede Sky Suiten er en herlig blanding av intim luksus, panoramautsikt og ekstra god plass på den private balkongen. En komfortabel suite på ca. 25 m2, med dobbeltseng, sofaområde, garderobeskap og et herlig bad med badekar. Lugaren har også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C.

Andre fordeler som kan nevnes:

 • Daglig levering av ettermiddagssnacks
 • Ettermiddags te i The Retreat Lounge
 • Gratis romservice døgnet rundt
 • Gratis bruk av paraply og kikkert
 • Gratis skopussing når det trengs

Celebrity Infinity tilbyr også Penthouse Suite, Royal Suite og Celebrity Suite.

The Retreat

The Retreat er et eksklusivt Suite konsept med All Inclusive og med tilknyttet butlerservice, egen restaurant, egen lounge, og eget utendørs solområde m.m.

Retreat Lounge
Denne eksklusive loungen er tilgjengelig 24/7. Interiørdesigneren Kelly Hoppen har skapt et varmt og innbydende fellesområde hvor man kan slappe av og hvor man har fri tilgang til drikke og gourmetsnacks. Her har man også tilgang til en egen concierge, som kan hjelpe dere med å arrangere forskjellige arrangementer - enten det er bordbestilling, en utflukt eller noe helt annet.

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har ikke bare et dristig og elegant design, men her følger kjøkkenet samme stil. Restauranten er eksklusiv for gjestene som bor på The Retreat, og byr på eksklusive, kulinariske retter. Disse er nemlig sammensatt av Michelin-stjernekokken Daniel Boulud, og serveres kun i Luminae hvor dere også kan prøve noen av hans signaturretter gratis, og er derfor ikke tilgjengelige andre steder om bord på skipet. Restauranten er åpen til frokost, lunsj og middag.

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse utendørsområdet, som først ble introdusert på Celebrity Edge, konkurrerer med et hvilket som helst high-end resort på land. Interiørdesigneren Kelly Hoppen har skapt et avslappende uteområde, med myke og innbydende solsenger, avslappingssoner og en Jacuzzi. Personalet står klare med det dere måtte ønske, enten det er cocktails, myke håndklær av beste kvalitet, eller forfriskende godbiter.

Aqua Class Lugar

Aqua Class lugarene er ca. 18,6 m2 og her finner man en dobbeltseng, sitteområde med sofa, sminkebord, garderobeskap, et romslig bad med dusje og en behagelig og stor balkong. Lugaren byr også på andre fasiliteter som Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Sengetøyet er av egyptisk bomull og på badet finner man eksklusive toalettartikler og produkter.

Når man bor i en Aqua Class har man også ubegrenset tilgang til Persian Garden, gratis måltider på spesialrestauranten Blu og en personlig Spaconcierge.

Concierge Class Stateroom

Concierge lugaren er på ca 20m2 og har dobbeltseng, sitteområde med sofa, sminkebord og en behagelig og balkong. Lugaren har også et garderobeskap og eget bad med dusj. Lugaren byr også på andre fasiliteter som Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. En concierge er tilgjengelig for de som bor i concierge lugarer. Conciergen kan informere dere om eksklusive begivenheter om bord, blant annet velkomst- og informasjonsmøte, fortelle om opplevelser i de neste havnene etc.

Balkonglugar

Balkonglugarene varierer i størrelse fra 13-16 m2 og består av en Queen-size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren inneholder også garderobeskap og eget bad med dusj. I lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. Balkonglugarene har en romslig balkong med to stoler og et lite bord, hvor man kan nyte den deilige friske havluften og solnedgangen når anledningen byr seg.

Utvendig Lugar

En utvendig lugar er på ca. 16 m2 har en queen-size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren har garderobeskap og eget bad med dusj. På lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, Wifi, minibar, safe og A/C. De store vinduene gjør Ocean View Staterooms til det ideelle sted å slappe av under seilingen. Ocean View Staterooms er komfortabelt innredet med Celebritys supermyke sengetøy av egyptisk bomull, sengen består av myke madrasser og er kledd i den fineste cashmere.

Innvendig lugar

Den innvendige lugaren er på ca. 16m2 med en Queen-size seng, som enkelt kan gjøres om to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren inneholder også garderobeskap og eget bad med dusj. På lugaren finner man også følgende fasiliteter: Interaktivt TV, telefon, minibar, safe og A/C. Det er mulig med Internet-forbindelse via Wifi (mot avgift). De innvendige lugarene er ganske romslige med et mindre, men fint oppholdsområde og flatskjerms-TV. Hver innvendige lugar om bord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheter i verdensklasse.

Utvalgt underholdning/aktiviteter

Det er en rekke underholdnings- og aktivitetsmuligheter til rådighet for gjestene, og her er noe for alle, både voksne, ungdommer og barn.

Av underholdningsmuligheter/aktiviteter skal det nevnes:

 • Kasino
 • Treningssenter
 • Barneklubber - barn, junior og ungdomsklubb
 • 3 svømmebasseng og flere boblebad
 • Shopping
 • Shows, live musikk og annen underholdning
 • Egne område for Basketball, fotball, bordtennis, tennis og volleyball
 • Utendørs kino på Rooftop Terrace

Utvalgte restauranter

Om bord finner man et stort og bredt utvalg av restauranter og noe som passer for enhver smak. Celebrity Millenniums menyer er inspirert og matchet med mange av de spennende destinasjonene som man besøker under seilingen. Noen restauranter er allerede inkludert i cruiseprisen, andre kan man benytte mot et lite tillegg.

 • Metropolitan - Sofistikert restaurant med et bredt utvalg internasjonalt inspirerte retter skapt av en
 • Michelin stjernekokk. Inkludert i prisen
 • Oceanview Cafe – Buffetrestaurant. Inkludert i prisen.
 • Mast Grill - Spis en god burger i et avslappet miljø ved bassenget. Inkludert i prisen.
 • Sushi on Five – Nyt fersk sushi. Betalingsrestaurant.
 • Le Petit Chef - Et enestående konsept. Opplev fusjonen av ​​underholdning og kjøkken. Betalingsrestaurant

Utvalgte barer & lounges

 • Rooftop Terrace - En restaurant, en bar og en utendørs kino.
 • Martini Bar & Crush - Tilbyr en spennende drinkmeny, hvor man finner klassiske og moderne martinis servert ved en bar som er fylt med is i bardisken.
 • Café al Bacio & Gelateria - Inspirert av stemningen i europeiske caféer.

For det lille ekstra: The Persian Garden

I tusener av år har folk funnet ut at vann i bevegelse og temperaturvariasjoner gir lindring av muskel- og leddproblemer, fremskynder toksiner fra kroppen og fremmer dyp avslapning. The Persian Garden inkluderer bruk av Aquaterapi, aromatisk damp og tropiske regnbyger for å gi deg en avslappende Spaopplevelse.

Les mere om Celebrity Cruises her

Celebrity Infinity
Celebrity Infinity
Flotte lugarer om bord på Celebrity Infinity
Flotte lugarer om bord på Celebrity Infinity
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: