23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Asia

Asia er et vidstrakt og stort kontinent, og byr på variasjoner i både klima og kultur. Opplevelsene og inntrykkene står i kø, uansett om du slynger deg på en strand i Thailand, jakter UNESCO-skatter i Kambodsja, lærer om krigshistorie i Vietnam, shopper i Hongkong eller vandrer langs travle gatemarkeder i India.

Finn frem eventyreren i deg

Har du det minste grann av en eventyrer eller en nedgravd backpacker i deg, er Asia en verdensdel som bare må oppleves. Den skal forresten ikke bare oppleves - den skal høres, smakes, ses og luktes på, alle sanser tas i bruk når du utforsker det eksotiske Østen.

Du vil rett og slett bli oppslukt av Østens diversitet og skjønnhet. Uansett om du reiser i Thailand, Kambodsja, India, Filippinene, Kina, Myanmar eller Vietnam så er opplevelsene fylt med mystikk, innbydende lukter, sjarmerende kaos, storslåtte landskaper, vennlige mennesker og unike kulturer.

Reiser til Sørøst-Asia - mektig natur og tradisjoner

Sørøst-Asia er kanskje det mest populære reisemålet for nordmenn når reisen går østover. Thailand er kjent for de fleste med sine vakre øyer og hvite strender i sør, og frodig natur og vibrerende storbyer i nord. Men Sørøst-Asia er også fascinerende Vietnam med sin rike historie, fantastiske Kambodsja med UNESCO-beskyttede Angkor Wat og nydelige Myanmar med sine gamle buddhistiske tradisjoner.

Regionen inkluderer også land som Brunei, Øst-Tmor, Indonesia, Laos, Malaysia, Filippinene og Singapore. Avstandene er heller ikke for store, så muligheten for å kombinere land og opplevelser er også tilstede. Vi har reiser til Vietnam, Kambodsja, Thailand og Indonesia, men vi hjelper dere også med å skreddersy deres helt egne rute!

Reiser til India - sjarmerende kaotisk

Kaotiske og fascinerende India - du elsker eller hater det. Har du et reisehjerte, tør vi dog påstå at du kommer til å elske det. Både menneskene og kulturen er en eksplosjon av farger og vennlighet, og vi kan love at både nese og øyne står overfor inntrykk du aldri før har opplevd, sekundet du trer ut på gaten. Besøk verdenskjente Taj Mahal, prøv lokal mat på et 'food market' i Old Dehli, se det spektakulære synet av ruinene i Abhaneri eller Ranakpur Jain Temple, nyt varmen på en av Goas fantastiske strender eller besøk "scenen" til en av verdens største filmindustrier, nemlig Bollywood!

Reiser til Sri Lanka - Det indiske havs perle

Sri Lanka, beliggende sør for India, blir kalt for Det indiske havs perle. Øya byr på en fengslende blanding av eldgammel arkitektur knyttet til både hinduismen og buddhismen. Man vil også her få oppleve en kontrastfylt natur og et fascinerende dyreliv, slik som palmekledde tropiske strender, frodige jungler og eviggrønne teplantasjer. I tillegg til havskilpadder, klovnefisk og andre fascinerende eksotiske fiskearter, kan man langs kysten på Sri Lanka få øye på historiske skipsvrak. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Asia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den kinesiske mur i Kina
Den kinesiske mur i Kina
Opplev futuristiske og spennende Japan
Opplev futuristiske og spennende Japan
Verdenskjente Taj Mahal i India
Verdenskjente Taj Mahal i India
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: