23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om resortet

Boutique Hoi An Resort er det perfekte utgangspunktet for å oppleve den kulturhistoriske byperlen Hoi An. Med sitt utsøkte kjøkken, det store svømmebassenget, den frodige tropiske hagen, de flotte rommene og den upåklagelige beliggenheten helt nede i Cuba Dai-strandkanten, er dette virkelig stedet å være. Her kan du virkelig fordøye alt av inntrykk og nyte den deilige avslappende atmosfæren. 

Rom

Resortet har 110 overnattingssteder fordelt på 8 forskjellige typer rom, suiter og villaer. Alle rommene er utstyrt med privat bad, Air Condition, TV, internett, minibar, safe og mulighet til å lage seg kaffe eller te. 

Alle rommene vender ut mot havet og har enten balkong eller terrasse. Noen av rommene har til og med direkte utgang til stranden fra deres terrasser.

Spise og drikke

Hotellet har flere spisesteder og barer:

Le Café
Her kan du nyte dagens måltider med en meny som serverer både lokal vietnamesisk- og internasjonal mat. Med en innholdsrik frokostbuffet får du en solid start på dagen. Lunsj og middag serveres à la carte, og det er også mulig å få en skreddersydd meny. Åpningstidene er fra 06-22.

Le Salon 
Beliggende i lobbyen, er Le Salon en velutstyrt bar med alt hjertet kan ønske seg. Med sin sjarmerende innredning, som er moderne med en tradisjonell tvist, kan du nyte forfriskninger i mange varianter. Her kan du få alt fra kaffe og te, til forfriskende leskedrikker, øl, vin og cocktails. Åpningstidene er fra 09.00 til midnatt. 

La Piscine pool bar
For dere som ønsker et lettere mindre- eller mellommåltid, tilbyr La Piscine Pool Bar en rekke snacks. De serveres også forfriskninger, og med sine sunne og friske drinks, har du det du trenger for å nyte en avslappende stund ved bassenget. Åpningstider 09-21.

Strandbaren La Plage 
Den relativt nye strandbaren La Plage, er det perfekte stedet for å nyte en ettermiddagsdrink, en lettere lunsj eller et deilig mellommåltid. Med sine flotte utsikt over havet og stranden, kan man ikke annet enn å slappe godt av. Åpningstider 09-21.

In-room dining
Hotellet tilbyr room-service for dere som ønsker å ha et helt privat måltid. Det er en egen "in-room dining" meny, hvor dere har et utvalg av deilige retter. 

Middag under stjernene
Resortet tilbyr også å servere en privat middag under stjernene for spesielle anledninger. 

Øvrige fasiliteter

Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som gjestene kan benytte seg av. Blant annet:

  • Dampbad
  • Fitness Center
  • Vietnamesisk 'cooking class'
  • Stort svømmebasseng
  • Business Center
  • Veksling av valuta
  • Transport
  • Vaskeri
  • Barnepass

I tillegg arrangerer hotellet en rekke utflukter med guide man kan benytte seg av. Her kan man finne alt fra golfturer, fisketurer, elvecruise og sightseeing.

Le Spa

Le Spa har 3 behandlingsrom og 5 massasje paviljonger, hvor avslapping står høyt på programmet. 

Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: