23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Hotellet er beliggende sentralt og med 2,5 hektar og 200 meter med usjenert utsikt over den sagnomsuste Parfume River. Hjertet av hotellet er en kolonial villa, bygd på 1930 tallet, som var en del av residensen til den franske "Resident Superieure". Med sin sine lange horisontale linjer og nautiske referanser, bærer bygningen preg av å være et klassisk eksempel på art deco. Hotellet ble utvidet med to fløyer i 2005 og komplementerer den originale bygningen flott, med sine moderne linjer, øko-elementer og art deco-inspirert estetikk som strekker seg ut til den tropiske hagen og saltvannsbassenget.  

Rom og suiter

Hotellet har tilsammen 122 rom og suiter. Rommene og suitene er fordelt på tre bygninger. I vestfløyen ligger det 73 superior og deluxe rom som var totalrenovert i 2018 og bærer preg av en klassisk, morderne eleganse. Noen av rommene har altaner på størrelser med terrasser og noen har utsikt ut over hagen og elven. Sengene er king-sized og twin-sized, og alle rommene har TV, mini-bar og mulighet for å lage kaffe og te. 

I The Mansion, ligger 10 koloniale rom, suiter og residenssuiten. De generøse rommene varierer i størrelse fra 30-72 kvadratmeter, hvor noen av dem har private balkonger med utsikt over hagen og parfyme-elven.

I østfløyen er det 39 rom som alle er superior og deluxe-rom og suiter, som alle har hage- og elveutsikt. 

Spise og Drikke

Lobby Lounge
Lobbyen tar opp store deler av førsteetasjen i den runde delen av hotellet, og er langt mer enn et sted man bare sjekker inn. Med vakre buede vinduer som går rundt denne delen, åpnes utsikten ut mot hagen, svømmebassenget og det monumentale Flagtower Bastion på elvens nordbredde. Med vakre doble fløydører blir du ledet ut på en overbygd terrasse, som er et utmerket sted å nyte en kveldsdrink.  

Le Gouverneur Bar
Beliggende like ved Lobby Loungen, er Le Gouverneur en sjarmerende bar som byr på det meste når det kommer til tørsteslukkere. Med et godt utvalg av både lokale og importerte øl, vin, cocktails og brennevin kan du nyte stemningen og atmosfæren. Baren kan romme 8 sittende ved baren og cirka to dusin i loungeområdet og er åpen fra kl. 21-00.

Le Parfum Restaurant
Som hotellets hovedrestaurant med plass til 178 gjester, serveres dagens tre hovedmåltider her. Fra 06-10 serveres en innholdsrik frokostbuffet og fra 11.30-23 kan man få lunsj og middag. Menyen består av både vestlige og asiatiske retter, så her er det noe for enhver smak. Blant annet kan du prøve deg på tradisjonelle vietnamesiske retter som bun bo Hue, Pho, og bun thit nuong, eller en rekke vestlige retter som laks, andebryst og black Angus indrefilet. Nyt den utsøkte maten med vakker utsikt ut over elven og muren til Citadellet. 

Pool Bar 
Hva er vel mer praktisk enn å kunne få noe forfriskende å drikke og en liten matbit inn i mellom dukkertene i svømmebassenget. Med et godt utvalg av leskende drikker - brus, øl, cocktails og vin - og lettere matbiter - sandwich, burgere og pasta - har man alt man trenger for å nyte en avslappende dag ved eller duppende i bassenget. 

Spa, fitness og basseng

Swimming Pool
Beliggende parallelt med elven, ligger dette 40 meter lange saltvannsbassenget ypperlig til i hagen. Her er det tilrettelagt for både de som ønsker å svømme lengder, de som ønsker å bare ligge å duppe avslappende i vannet og for mindre barn. Bassenget er nemlig delt inn i soner, som gjør at alle kan trives, uansett alder og ønsket aktivitetsnivå. Man har også mulighet til å bare slappe av, ved siden av bassenget, på en deilig solseng - både i solen og skyggen. 

La Boutique
Beliggende like innenfor lobbyen, tilbyr La Boutique et utvalg av lokale produkter. Dette inkluderer alt fra moteplagg, kunst og håndverk, til husholdningsredskaper. 

Fitness Center 
For de som ønsker å trene, tilbyr hotellet et nytt treningssenter med alt det utstyret du behøver. Med alt fra tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner til vektutstyr og friområde, er det enkelt å holde seg fysisk aktiv og i form. 

Azerai Spa
Fra førsteetasjen blir du, gjennom doble fløydører, ledet inn til hotellets fantastiske spa. Man kommer inn i spaets resepsjon og lounge-område, hvor man har tilgang til 6 private behandlingsrom - 4 single rom og 2 doble suiter. 

Hvert av de single behandlingsrommene inneholder også et område for omkledning, bad med dusj, og et område for enkeltbehandling. De doble suitene er veldig romslige og inneholder også et stort omkledningsområde og bad, og et område for behandling av par.

Om man vil slappe av i fellesområdene til spaet, er det separate garderober hvor man kan kle om, oppbevare tingene sine og dusje. Her har man mulighet til nyte en god og varm sauna og steamrom, samt kjøle seg ned med en forfriskende dusj og isfontene. 

Det er også en skjønnhetssalong hvor man kan få manikyr, pedikyr og ansikts- og hårbehandlinger.

Dere kan velge mellom de følgende behandlinger på spaet:

  • Massasje - Her kan man velge mellom en behandling som har røtter i tradisjonell svensk massasje, eller i tradisjonell vietnamesisk og thai massasje.
  • Aromaterapi - Spaet har flere utgaver av aromaterapi som hjelper til med kroppens sirkulasjoner og forebygger stress.
  • Skrubber - Spaet tilbyr en rekke forskjellige skrubber, tilpasset din hudtype, og etterlater huden myk og glatt.
  • Ansiktsbehandling - Her kan man få flere utgaver av dyprens til ansiktet og fantastiske ansiktsmasker som gir ansiktet en fantastisk glød. 
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: