23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Beliggende på Au Islet og ved Hau-elven, er Azerai Can Tho med sine 8 hektar og 60 rom et fantastisk sted. Med fasiliteter som treningsrom, spa, junior-sone, restaurant, lounge, bar og en nydelig brygge, alt samlet i en moderne fortolkning av tradisjonell arkitektur, er dette et sted å trives. 

Rom

Alle rommene er romslige med store dobbeltsenger, enten twin size eller king size, sitteområde, TV, minibar og mulighet til å lage kaffe og te. Med nøytrale moderne farger, er rommene designet til å gli inn i den tropiske holmestemningen og man har utsikt over hagen, innsjøen eller elven. Om man reiser med hele familien eller i en stor gruppe, har man også mulighet til å få rom som kan knyttes sammen med en intern dør. 

Rommene er fordelt i 30 bygg, hvor hvert bygg har to soverom, og er tilsammen cirka 35 kvadratmeter. Alle byggene er omgitt av nydelig tropisk vegetasjon, og er plassert på en måte som følger holmens naturlige kontur. 

Spise og Drikke

The Café 
The Café er åpent hele dagen og tilbyr en meny som består av lokal og internasjonal mat, med den fellesnevneren at alle ingrediensene er kortreiste og friske.

Frokosten inkluderer blant annet tradisjonell vietnamesisk biff- eller kylling-pho, og internasjonal meny med egg, pølser, pannekaker, søte bakverk, friksskårne tropiske frukter og nypressete juicer. Lunsjen inkluderer regionale vietnamesiske retter, salater og sandwicher, og husets dessert. Middagen er en avslappet tapas-style meny med småretter, som oppfordrer til en sosial spiseopplevelse. 

The Lounge & Bar
Beliggende mot bassengområdet, er The Lounge det perfekte sted for å få en snack eller et lite mellommåltid. Her serveres daglig "afternoon tea" hvor man kan få både søte og salte alternativer. Det tilbys også en rekke forfriskende drikkevarer som leskedrikker, juice, øl, vin og cocktails. 

The Grill
Plassert under de gamle banyan-trærne, serverer The Grill kun middag. Som navnet tilsier, er restauranten spesialisert med en grillmeny og her kan du blant annet velge mellom dagens friske sjømatfangst, biff, fjærkre, friske grønnsaker, sesongbestemte salater og husets egne sauser og dressinger.  

Spa, fitness og pool

Svømmebasseng 
Det sentralt plasserte 31 meters rektangulære infinity-bassenget er det perfekte stedet å nyte en solskinnsdag. Det ligger mellom The Café og The Lounge & Bar, og er omgitt av behagelige solsenger og steder å sitte. Her kan du nyte alt fra en svømmetur til god mat, og er ideelt for både et aktivt- og et slaraffenliv. 

Fitness center

Hotellets treningssenter har flott utsikt over The Hau River og har et godt utvalg av tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner, vektutstyr og friområde. Det er også pilates-studio, yoga og meditasjonsstudio, samt en tennisbane ved elvefronten. 

Azerai Spa

Azerai Spa er plassert under store, gamle banyan-trær, ved kanalbredden. Spaet har 6 single behandlingsrom og 2 behandlingssuiter, som har privat bad og omkledningsfasiliteter. Spaet tilbyr en rekke behandlinger som massasje, hot stone-terapi, body wraps, kroppsskrubber og ansiktsbehandlinger. Det er i tillegg en salong hvor dere kan få manikyr, pedikyr samt få stylet håret. 

Alle de lekre produktene som brukes er blandet med lokale ingredienser som Mekong ris, mandelolje og kaffe, som alle fremhever detox og fornyelse og øker kroppens velbehag. Spaets ansatte er alle opplært i holistisk visdom og tradisjonell vietnamesiske healing. Innen behandlingen går i gang vil det være en konsultasjon, så best individuell behandling kan gis. 

Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: