Jeg kan hjelpe deg å skreddersy reisen etter dine ønsker og behov.
Med dette 14-dagers reiseforslaget gjennom Japans kulinariske verden vil dere oppleve det beste av landets gastronomi og matkultur. Tre inn i en verden av tradisjoner, kvalitet og perfeksjonisme.
Opplev historien i Hiroshima, hvor dere både utforsker de ikoniske severdighetene og smaker på lokale spesialiteter. Fordyp dere i det japanske kjøkkenet med matlagingskurs i både Osaka og Tokyo, hvor dere lærer å mestre kunsten å lage ramen, gyoza og sushi helt fra bunnen av. I Kyoto venter store kulinariske opplevelser – besøk det 400 år gamle Nishiki-markedet og delta i en tradisjonell matcha-te-seremoni. I Hakone bor dere på en autentisk ryokan, hvor dere skal nyte en overdådig kaiseki-middag med 8-12 retter. Reisen avsluttes i Tokyo med en eksklusiv wagyu- og sake-smaksopplevelse med åtte utsøkte retter.
Reiseforslaget er ideelt for dere som verdsetter gode matopplevelser og samtidig ønsker å fordype dere i Japans rike historie og tradisjoner. Dere vil både smake og lære om Japans unike spesialiteter, samtidig som dere besøker noen av de største severdighetene og lærer om Japans unike kultur.
Dette er kun et forslag til reiserute. Du kan selv velge reiselengde, overnatting og utflukter. I samråd med din reiseekspert finner vi den beste løsning og skreddersyr den eksakte reiseruten etter dine ønsker.
Dere reiser fra Norge med fly mot Japan. Første destinasjon på turen er Hiroshima, som dere ankommer i morgen.
Måltider inkludert: Måltider på flyet
Overnatting: På flyet
4-stjerners gjestehus Suiun Ryokan i Hakone er et luksuriøst og tradisjonelt japansk gjestehus, kjent for sin elegante blanding av klassisk japansk arkitektu...
Les merSkreddersy denne reisen
Jeg kan hjelpe deg å skreddersy reisen etter dine ønsker og behov.