23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Send reiseforespørsel

Kontrastrikt, kaotisk, eventyrlig, fargesprakende, folksomt. Det er vanskelig å beskrive Sør-Asias største land med kun ett ord, men nettopp derfor er en reise til India en opplevelse man sent vil glemme. I India venter det en kultur blandet av fortid og nåtid, en natur som skifter fra Himalayas majestetiske snødekte fjell i nord, til solfylte strender og tropisk landskap i sør, og selvsagt én av verdens syv underverker … for å nevne noe.

Tur til India - Kaotisk og fascinerende

India er verdens nest mest folkerike land, og dette kommer tydelig til uttrykk i storbyene. Det kryr av biler, mennesker og rickshawer. Ikke bli overrasket om du ser en liggende ku som tar livet med ro midt i veien. Mange førstegangsbesøkende blir overveldet av all kaoset og fattigdommen i landet. Sammenlignet med Norge er en reise til India et kulturkrasj. Men ikke la deg skremme, for enda om India sannsynligvis er det mest hektiske stedet du kommer til å besøke, er det også disse kontrastene som gjør landet til en spennende og lærerik destinasjon. Det er en fascinerende blanding av sanseinntrykk som venter på deg, med lukter, farger, smaker og lyder.  

Reisetips i India

India er et gedigent land, derfor er det viktig å tenke ut på forhånd hva du ønsker ut av reisen din. Landet har i hvert fall noe å tilby for alle og enhver, om det så er kultur, natur eller velvære.

Det gylne triangel – Reiser til Agara, Jaipur og New Dehli

En klassisk rundreise i India er mellom storbyene Agara, Jaipur og New Dehli, hvor du får oppleve storslåtte templer, vakre fort og det yrende livet i byens gater og markeder. Man bør også gjøre et stopp i nasjonalparken Ranthambhore. Her kan du være heldig å få se den indiske tigeren. Denne rundreisen mellom de tre byene blir kalt ”det gylne triangel.”

I hovedstaden, New Dehli, er det mye å oppleve. Noen av de største attraksjonene er det røde fortet fra Mughal-riket og den gamle festningsbyen Old Delhi, en av Indias største moskeer – Jama Masjid, krigsminnesmerket India Gate og Lotustempelet. I den vakre rosa byen, Jaipur, kan du se frem til utallige enestående templer, samt gode muligheter for shopping, hvor du kan kjøpe alt fra kashmirskjerf i alle regnbuens farger, til skreddersydde dresser. En kjent attraksjon like utenfor Jairpur er det flotte orientalske slottet Fort Amber fra 1592. Sist, men ikke minst, venter Indias juvel i Agara– Taj Mahal.  

Reiser til Taj Mahal – En av verdens syv underverker

Stormogulen, Sah Jahan startet byggingen av mausoleumet i hvit marmor i 1632 og dette er hans kjærlighetserklæring til sin yndlingskone Mumataz Mahal. Taj Mahal stod ferdig i 1648 og er selvsagt i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en attraksjon som ikke kan beskrives, men må oppleves i løpet av livet. Det er ikke uten grunn at Taj Mahal er kjent som en av verdens syv underverker.

Cruise i Det indiske hav – Opplev spennende storbyer og strandparadis i India

BENNS tilbyr cruise i Det indiske hav, slik at du kan få oppleve flere av Indias perler. En av dem er havnebyen Goa, også kalt «Østens perle». Her kan du nyte livet på endeløse strender og bli med på spennende utflukter. Vi kan anbefale en tur til hovedbyen Panjis, hvor du kan gå rundt i de gamle bydelene Fountainhas og Tomé, som kan skilte med vakre hus fra den portugisiske kolonitiden. Det er også en opplevelse i seg selv å spankulere rundt på fiske- og grønnsaksmarkedet.

En annen kjent destinasjon er Indias største og mest internasjonale by, Mumbai. En metropol i verdensklasse, med vakre severdigheter og flere fargerike festivaler. Her kan du oppleve verdenskjente Bollywood, flotte kunstmuseer og vakre templer, slik som Mahalkshmi, Banganga og Siddhi Vinayak for å nevne noen få. Ikke gå glipp av byens storslåtte togstasjon, Chhaptrapati Shivaji Terminus (også kjent under dens gamle navn VT). Et gotisk arkitektonisk mesterverk, blandet med viktoriansk, hinduistisk og islamsk stil.

Les mer om Asia her.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i India. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Krydder på et marked på Goa - Reiser til India
Krydder på et marked på Goa - Reiser til India
Amber Fort i Rajasthan, nær Jaipur - Reiser til India
Amber Fort i Rajasthan, nær Jaipur - Reiser til India
vakker strand på Goa - Reiser til India
vakker strand på Goa - Reiser til India
Ku med Indias farger på hornene i New Dehli - Reiser til India
Ku med Indias farger på hornene i New Dehli - Reiser til India
Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til India

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til India

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: