23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

The Z Hotel, Zanzibar

Hotellet er et vakkert og svært elegant boutiquehotell som ligger på den nordlige delen av Zanzibar. Hotellet blander elegant, moderne design med tradisjonell Zanzibar-stil og skaper en unik, rolig og avslappende atmosfære. Beliggende i en frodig, tropisk hage hvor gjestene på hotellet kan nyte direkte tilgang til en hvit sandstrand hvor det varme vannet i Det indiske hav bare er noen få skritt unna.

På den nordvestlige spissen av Zanzibar ligger The Z Hotel som et uovertruffent paradis. The Z Hotel ligger langs Nungwi-stranden og har infinity-basseng, spa og restaurant. På hotellets takterrasse finner dere en koselig bar hvor dere har uforstyrret utsikt til havet og solnedgangen.

The Z Hotel har kun 40 rom, som gir stedet et svært eksklusivt og koselig preg. Dere kan velge mellom følgende romkategorier på The Z Hotel: Garden & Sea View Rooms, Roof Top Rooms, Ocean Front Cottages og The Z suite.

Hotellet ligger i utkanten av landsbyen Nungwi, den nordligste byen på Zanzibar. Her på nordvestsiden av Zanzibar, og ved The Z Hotel, er tidevannsforskjellene minimale, slik at dere har muligheten til å bade mesteparten av dagen. I de små bakgatene bak hotellet kommer dere tett på det lokale miljøet og her finner dere mange små hyggelige butikker, flere av de med suvenirer man kan ta med seg hjem.

Garden View: Rommene har utsikt til hagen og tilbyr enkel tilgang til den tropiske hagen, bassenget og stranden - det perfekte stedet å nyte den herlige duften fra ekvatoriale planter og blomster.

Sea View: Rommene har havutsikt og ligger på 1. og 2. etasje. De tilbyr panoramautsikt fra den nordlige spissen av Nungwi utover havet til de fjerne Tanga-fjellene, og utsikten fortsetter nedover øyas vestkyst. Naturlig lys flommer inn i rommene fra morgen til kveld, når den blodrøde solen smelter ned i havet ved solnedgang.

Roof Top Suiter: Med over 50 kvadratmeter i boareal inkluderer de lyse og luftige taksuitene alle fordelene ved The Z Hotels deluxe-rom, men med mange ekstra bekvemmeligheter. Beliggende øverst i bygningen har de et bjelkeloft og dobbel takhøyde, en romslig privat terrasse og uhindret utsikt over Det indiske hav til Tanga-fjellene i det fjerne.

Ocean Front Cottages: Hotellet har 2 hytter ved havet, som med 60 kvadratmeter i boareal på 2 etasjer er utstyrt med en stue i første etasje og soverom på andre etasje. Beliggende avskilt fra resten av hotellet gir hyttene fullstendig privatliv. Her får dere Det indiske hav som nabo.

The Z Suite: Hotellets fantastiske, lyse og luftige signatursuite er med 70 kvadratmeter overdådig boareal arrangert på tvers av en hel taketasje med foldbare dører som skaper en herlig følelse av innendørs og utendørs som smelter sammen til en enhet. Nyt full synergi mellom inne og ute. Takterrassen på Z-suiten har en 45 meter terrasse som snor seg rundt suiten, separat sitte- og soveområde med queen-size seng, myke italienske skinnmøbler og en privat trapp.

Alle rommene på The Z Hotel har aircondition, flatskjerm-TV, dockingstasjon og minibar. Alle rommene har egen balkong, eget bad med badekåpe og hårføner. Dere kan slappe av ved bassenget eller få massasje i Sky Spa. Hotellets fantastiske restaurant, Sexy Fish, er innredet som om dere sitter under åpen himmel. Kveldsmenyer serveres fra kl. 18.30. Cinnamon/Rooftops er en restaurant og bar i 2 etasjer som ligger på 1. og 2. etasje. Baren er fullt utstyrt med et utvalg av importerte drikkevarer og er perfekt plassert hvis dere vil se den storslåtte solnedgangen.

The Z Hotel ligger kun 2 km fra sentrum av Nungwi. Stone Town ligger 60 km fra hotellet, og Zanzibar internasjonale flyplass ligger 65 km unna.

Les mer om Zanzibar. 

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: