23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Gled deg til å oppleve eksepsjonelle Rio Palace ZanzibarZanzibar, et luksuriøst og eksotisk sted med idyllisk belligenhet, store flotte rom og gode fasiliteter, som skal til for den perfekte og komplette strandferien. Hotellet ligger på populære Nungwi Beach på nordsiden av øya, kjent for sine vakre kritthvite strender og krystallblåe vann, et virkelig paradis i det Indiske hav. 

Hotellet har 236 store luftige gjesterom fordelt på suiter, junior-suiter og villaer av ulik størrelse og med ulike fasiliteter. Alle rommene har terrasse/balkong med flott utsikt mot havet eller hagen, privat bad, safe, minibar, WIFI, te og kaffe fasiliteter, Air-condition/vifte, TV og telefon. Villaene har eget privat basseng og ene suiten har privat jacuzzi på terrassen.

Hotellet har flere gode restauranter, lounger og barer med stort og variert utvalg av lokale og internasjonale retter og drinker, med alt fra asiatisk til biff, fisk, pizza og lokale afrikanske retter. Det er også mulig å bestille en egen romantisk middag for to under stjernene mot tilegg i prisen.

Restauranten arrangerer også 2 ukentlige temakvelder med middag og lokal underholdning ved det store svømmebassenget.

Rio Palace Zanzibar har et vell av fasiliteter og aktiviteter å tilby sine gjester. Hotellet har blant annet 4 basseng, butikk/kiosk, spasenter med godt utvalg av behandlinger, massasje og frisørsalong, treningsenter og et godt utvalg av sportslige aktiviterer og utflukter, samt egen underholdning for voksne og barn flere ganger i uken. Av aktiviteter kan dere blant annet bli med om bord på en katamaran rundt øya for å «smake på og bli kjent med» Zanzibar, eller se de sjeldne apene. Det er også mulig å snorkle, dykke/ta kurs, padle kajakk, leie sykkel eller vindsurfe. 

Det er bare å senke skuldrene og nyte den 5 stjerners luksusen og All-inclusive som venter på Rio Palace Zanzibar, en eksklusiv og kjent kjede med hoteller over store deler av verden.   

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: