23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om hotellet

Park Hyatt er et fantastisk stilfullt 5-stjerners hotell, beliggende i historiske og UNESCO-beskyttede Stone Town på Zanzibar. Med sin nydelige utsikt over havet, tilbyr hotellet sine gjester en herlig oase litt borte fra den eksotiske og travle stemningen som hersker i Stone Towns myriade av smale gater, moskeenes bønnerop og hektiske markedsplasser.

Hotellet består av to bygninger, hvor den ene, Mambo Msiige, er dypt forankret i stedets historie og utstråler til det fulle den storhet og mystikk som preget øya på 1700-tallet. Mambo Msiige er tidstypisk Zanzibar-herskapshus, med en vakker gårdsplass. Bygningen er utført i en arkitektur som favner både den arabiske og den lokale Swahili-kulturen med elementer av indisk, persisk og europeisk innflytelse. Hotellets nyeste bygning, Zamani, er forbundet med Mambo Msiige og har dermed en unik blanding av nytt og gammelt.

Park Hyatt er smakfullt innredet, med store, elegante og komfortable rom med alle moderne fasiliteter som tenkes kan. Fra hotellets «infinity pool» kan du nyte utsikten til havet og trollbindende solnedganger. Her blir det også servert utsøkt mat i de elegante restaurantene. Dette er rett og slett et perfekt sted for å slappe av etter spennende og kulturelle opplevelser i Stone Town.

 

Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Tanzania

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Tanzania

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: