23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om hotellet

På den nordøstlige siden av Zanzibar ligger Ocean Paradise Resort som et lite ”paradis” direkte ut mot Det indiske havs turkisfargede og behagelige vann.  Hotellet er omgitt av kokospalmer, vakre, velpleide plener og sjarmerende «chalets»-hytter. Det blir dessuten sagt at du her kan nyte Zanzibars største svømmebasseng med et fossefall!

Flotte hotellrom 

Designet som tradisjonelle afrikanske «rundhus», men utstyrt med alle moderne fasiliteter som trengs, er overnattingen her et kapittel for seg selv. Rommene er utstyrt med en egen balkong, hvor du kan sitte og nyte stillheten og den afrikanske atmosfæren. På rommene er det:

  • Aircondition
  • TV
  • Minibar
  • Myggnett
  • Bad med dusj og toalett


Tre lekre restauranter

Ocean Paradise Restort kan skilte med hele 3 restauranter som tilbyr noe av den beste maten man kan få i Zanzibar.  Ocean Restaurant har en flott panoramautsikt over resortet, med Det indiske hav som bakteppe. Restauranten serverer deilig frokost med ferskt brød, croissanter og wienerbrød samt tradisjonelle frokostretter. Om kvelden spilles det på alle romantiske tangenter som tenkes kan, med levende lys og god mat.

Nede ved bassenget serverer Jahazi Restaurant et stort utvalg av snacks og nydelig pizza. På menyen er det også et godt utvalg av internasjonale og lokale retter.  Mawimbi Restaurant har en fantastisk beliggenhet, rett ved stranda, og serverer overdådig Zanzibar-inspirerte retter.

Mawimbi Restaurant har en fantastisk beliggenhet ved stranden. Med en fusjon av ingredienser fra krydderøya Zanzibar, Asia og vesten er dette den perfekte settingen for en romantisk middag med levende lys.

På Ocean Paradise Resort finnes det i tillegg 3 barer.

God underholdning og flere aktiviteter

Hver dag på Ocean Paradise Resort er det noe nytt på programmet, fra tradisjonell, afrikansk dans og akrobatikk, til live band og  sportskonkurranser. Her kan du også prøve vannski og snorkle, samt spille tennis og volleyball eller ta en økt på treningssenteret.

Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Tanzania

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Tanzania

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: