23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

På den nordøstlige siden av Zanzibar ligger Ocean Paradise Resort som et lite ”paradis” direkte ut mot Det indiske havs turkisfargede vann og kritthvite strender.  Hotellet er omgitt av kokospalmer, vakre, velpleide hager og sjarmerende «chalets»-hytter. Det blir dessuten sagt at du her kan nyte Zanzibars største svømmebasseng med et fossefall!

Flotte hotellrom 

Hotellet tilbyr 98 rom av ulike kategorier, alt fra standardrom til superior og suiter med sjøutsikt, alle med en idyllisk belligenhet i flotte luftige omgivelser. Designet som tradisjonelle afrikanske «rundhus», men utstyrt med alle moderne fasiliteter som trengs, er overnattingen her et kapittel for seg selv. Rommene har privat bad og egen balkong, hvor du kan sitte og nyte stillheten og den afrikanske atmosfæren. På rommene er det:

  • Aircondition
  • TV
  • Minibar
  • Myggnett
  • Te og kaffe fasiliteter
  • Vaskemuligheter
  • safe


Tre lekre restauranter

Ocean Paradise Restort kan skilte med 3 restauranter som tilbyr noe av den beste maten man kan få i Zanzibar.  Ocean Restaurant har en flott panoramautsikt over resortet, med Det indiske hav som bakteppe. Restauranten serverer deilig frokost med ferskt brød, croissanter og wienerbrød samt tradisjonelle frokostretter. Om kvelden spilles det på alle romantiske tangenter som tenkes kan, med levende lys og god mat.

Nede ved bassenget serverer Jahazi Restaurant et stort utvalg av snacks og nydelig pizza. På menyen er det også et godt utvalg av internasjonale og lokale retter.  Mawimbi Restaurant har en fantastisk beliggenhet, rett ved stranda, og serverer overdådig Zanzibar-inspirerte retter.

Mawimbi Restaurant har en fantastisk beliggenhet ved stranden. Med en fusjon av ingredienser fra krydderøya Zanzibar, Asia og vesten er dette den perfekte settingen for en romantisk middag med levende lys.

På Ocean Paradise Resort finnes det i tillegg 3 barer. De arrangerer også lokale afrikanske kvelder med tradisjonell mat fra ulike områder og med underholdning som dans og musikk/liveband.

God underholdning og flere aktiviteter

Hotellet har et stort og godt utvalg av fasiliteter og aktiviteter på stedet og kan også arrangere utflukter øya rundt. Her kan vi nevne blant annet spa/massasje, trening ute og inne, konferanserom, dykke/snorkelturer, tur til Stone Town by og lokalt landsbybesøk. Hver dag på Ocean Paradise Resort er det noe nytt på programmet, alt fra tradisjonell, afrikansk dans, yoga og akrobatikk, til live-band og  sportskonkurranser. Her kan du også prøve vannski, kajakking, kiting samt spille tennis og beach-volleyball eller ta en økt på treningssenteret.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: