23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om resortet

Langi Langi Beach Bungalows ligger vakkert plassert på Zanzibars nordlige spiss, i landsbyen Nungwi, som er en populær del av øya. Resortet har i alt 32 flotte og enkle bungalows. 12 av dem er suiter med utsikt til havet, 6 bungalows har utsikt til svømmebassenget, mens de resterende 14 har utsikt til den frodige hagen. De har alle balkong og moderne fasiliteter med airconditioning, telefon, en-suite bad, kjøleskap, safe, vifte og myggnetting. 

Hotellet har en kafe og restaurant, Marhaba, som er kjent for sin fantastiske sjømat og lokale retter, og blir sett på som en av Zanzibars aller beste restauranter. Her kan du innta både frokost, lunsj og middag i hærlige omgivelser med magisk utsikt mot det indiske hav og seilbåter. 

Øvrige fasiliteter
Resortet har et godt utvalg av fasiliteter på stedet, som svømmebasseng, massasje, internettkafé, valutaveksling,  kajakker for de aktive, og de kan tilby matkurs samt en rekke utflukter på stedet eller øya rundt.

Alt i alt et herlig resort like ved den nydelige stranden på det nordlige Zanzibar. Et opplagt valg for en avslappende badeferie etter en opplevelsesrik safari i Tanzania eller Kenya.

Les mer om Zanzibar her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: