23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Shiduli Private Game Lodge

Shiduli Private Game Lodge ligger i østlige Sør-Afrika i Limpopo-provinsen, omtrent 200 km fra den store Krugerparken. Beliggende nær Makhutswi-elven og med de mektige Drakensberg-fjellene som kulisse, er scenen satt for fantastiske naturopplevelser på mange måter.

Shiduli Private Game Lodge utstråler afrikansk sjarm på sitt beste, kombinert med førsteklasses overnatting og en villmarkopplevelse med et bredt utvalg av dyreliv, fra The Big Five (løve, elefant, bøffel, leopard og neshorn) til en rekke antiloper, bukker og ikke minst et variert og vakkert fugleliv og vegetasjon. Afrikansk flora og fauna på sitt mest praktfulle. Shiduli tilbyr også muligheten for vandresafarier med guide, slik at man kommer helt tett på naturen, lærer om plantene, dyrespor og kanskje er så heldig å spotte geparden på gåtur i bushen.

Spektakulære solnedganger over villmarken med en sundowner-drink i hånden er en naturlig del av en safari i Afrika; det gjelder også på Shiduli Private Game Reserve, der hver ettermiddagssafari avsluttes med en Sundowner, ofte ved et vannhull eller fra toppen av en kopje. Her deles dagens opplevelser, og villmarkens særegne duft og lyder tas inn mens man nyter den velsignede opplevelsen.

Lodgens sentrale fasiliteter inkluderer et åpent spiseområde, en luksuriøs lounge med WiFi og to barer. Under middagen er det ofte opptreden av afrikanske dansere som viser frem tradisjonelle danser. I tillegg til middag i den større restauranten tilbys muligheter for middag ute i villmarken, boma-middag samt sørafrikansk braai/barbecue-middag og avslapning ved det forfriskende bassenget.

Aktiviteter: Ditt villmarkseventyr inkluderer Game Drives i åpne 4x4-kjøretøy og vandresafarier med erfarne guider/rangere.

Hva gjør Shiduli Private Game Lodge spesiell?

  • Flotte omgivelser og rikelig med dyreliv som kan nytes på safari
  • Ideelle forhold for familier med sammenkoblede luksussuiter
  • Deilig mat
  • Solide mursteinshytter med stråtak
  • Nærhet til Krugerpark
  • Utsikt til de majestetiske Drakensberg-fjellene
  • Rom/Suiter

Room/Suiter

Shiduli Private Game Lodge tilbyr totalt 24 luksussuiter (hvor dere vil bo), samt en enkelt Royal Suite. Alle suitene er luksuriøst innredet i varme, afrikanske jordfarger og har eget bad.

Thera Naka Spa

Nyt en behandling på lodgens Thera Naka Spa. Det kan være deilig for såre ben og kanskje litt solbrent hud - eller bare for å skjemme bort seg selv. Her får dere et godt utvalg av behandlinger og ulike massasjer, osv.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: