23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om hotellet

Beliggende på en historisk halvøy, er Canonnier Beachcomber et av de beste familie-resortene på Mauritius. Hotellet har fanget den autentiske mauritiske atmosfæren med en spektakulær utsikt over øyene i nord, det glitrende Indiske hav, den frodige hagen og fristende basseng. 

Hotellet ligger helt på stranden, så her har dere mulighet til å nyte omgivelsene til det fulle. Hotellet har alt man trenger og mer til.

Fasiliteter på hotellet

  • Gratis Wi-Fi
  • Kids Club
  • Baby dagsenter
  • Fitness senter
  • Golf
  • Vannsportsaktiviteter
  • Spa og Wellness

Romfasiliteter - Standard Garden
I dette trivelige og lyse hotellrommet, vendt mot den frodige hagen, er det fokus på komfort. Rommet inkluderer: tv med satellitt, gratis Wi-Fi, strømuttak (220 volt), telefon, safe, bad, hårføner, air condition, terrasse/balkong, mini-bar og mulighet til å lage kaffe og te. 


Restauranter og barer

Hotellet har tre restauranter og to barer.

Le Frangipanier
Som hovedrestauranten på hotellet med plass til hele 500 gjester, kan du få alle dagens måltider servert her. Restauranten ligger i to paviljonger og med en stor terrasse, ved siden av hotellets svømmebasseng. Med en deilig frokost-buffet får du en god start på dagen. Lunsj består av buffet, pizza, pasta og grillmat. Det er også middagsbuffet med ulike temaer.

La Serenata
Denne trivelige italienske restauranten, med plass til 60 gjester, serverer deilige italienske middager 6 dager om uken.

Le Navigator restaurant og bar
Restauranten, med plass til 120 gjester, har en nydelig havutsikt, og ligger mer privat til på en stenodde. Man kan 6 dager om uken spise lunsj middag og gled deg til å nyte denne gourmetrestauranten. Restauranten fungerer også som bar fra kl. 11.00 - 01.00. 

Le Planteur Bar
Beliggende ved siden av bassenget, er denne baren et perfekt sted å få seg noen forfriskninger i løpet av dagen. Man kan få utallige leskende drikker og snacks, samt sandwicher.

*Bemerk at ved halvpensjon er det buffet som serveres i hovedrestauranten. 

Spa 

Hotellets spa ligger opp i og mellom vakre banyan tre og er en helt unik opplevelse. Det enkle og elegante designet er med på å skape en rolig og avslappende atmosfære. Her kan du velge mellom en rekke behandlinger, blant annet massasje, ansiktsbehandlinger, manikyr og pedikyr og mye mer.

Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Mauritius

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Mauritius

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: