23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Canada er kanskje ikke den første cruisedestinasjonen man tenker på, men et cruise i Canada byr på storslått natur både til lands og til vanns, sjarmerende storbyer og en spennende historie. Se frem til å finne din indre eventyrer!

Cruise fra Canada til Alaska

Cruise fra Canada til Alaska i USA er for deg som vil oppleve storslått natur fra A til Å. I Vest-Canada venter det smaragdgrønne innsjøer, uforglemmelige turstier i fjellkjeden Rocky Mountains og et rikt dyreliv. Sjøveien videre fra Vancouver i Canada til Alaska vil ta dere til delstatens snøkledde fjelltopper, Hubbard Glacier og Inside Passage – et vakkert område med en fantastisk fauna. Fra dekk kan du blant annet få øye på spekkhuggere og den majestetiske knølhvalen.

Naturen langs Alaskas og Canadas vestlige kyst kan være barsk, men når man reiser til sjøs med moderne luksus og komfort om bord på et cruise får en virkelig nyte naturen i all sin prakt. Så hva venter du på?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Canada. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Cruise fra Canada til Alaskas isbreer - Cruise i Canada
Cruise fra Canada til Alaskas isbreer - Cruise i Canada
Reiseekspert Sofie kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruisereise i Canada

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruisereise i Canada

Vis resultater for: