23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Cruise med Celebrity Edge

Celebrity Cruises introduserer med Celebrity Edge et revolusjonerende nytt skip, som vil endre måten gjestene opplever verden på. Edge seilte sin jomfrutur i desember 2018. Skipet har en visjon om å ta cruiseferien til nye høyder, og det vil dere også kunne se på designet. Celebrity Edge er den første i en ny serie av Celebrity-skip, som er designet for fremtiden.

Se på denne videoen, og se hva som gjør Celebrity Edge så unik:

Celebrity Edge markerer et vendepunkt i Celebritys tilgang på skipsdesign. Det unike utadvendte designet bryter med det tradisjonelle. Med Edge var målet å gjøre destinasjonsopplevelsen enda mer intens, og det skulle starte allerede om bord på skipet.

På Celebrity Edge vil dere føle dere enda mer knyttet til havet, og alle de spennende områdene på skipet. Fra lugarer med infinite-balkonger, til det nytenkende bassengdekket på flere etasjer - tilbyr enda bedre utsikt over de stedene som skipet legger til - men også over havet underveis.

Den største fornyelsen er det nye lugardesignet som introduserer lugarer med infinite-balkonger. Disse revolusjonerende lugarene hvisker ut grensen mellom inne og ute. Hele lugaren blir en balkong, hvor dere kan gå ut til skipskanten og kikke lodrett ned på havet.

I hjertet av Celebrity Edge, ligger The Grand Plaza fordelt over tre dekk. Dette innbydende og meget fengende området er skipets episenter. Her finner dere restauranter, barer og kafeer, samt masse hyggelige steder å slappe av. The Grand Plaza er flott innredet, og fører tankene over på den typiske italienske piazzaen som har inspirert utsmykningen. 

The Magic Carpet
Celebrity Edge er det første Celebrity-skipet som har blitt utstyrt med det Celebrity Cruises kalles for The Magic Carpet - en oransje glassbeskyttet plattform på 185 m2, som lener seg utover skipet på styrbordsiden. The Magic Carpet er designet for å gjøre det lettere for gjestene å komme i land. Når plattformen ikke er i bruk til landgang, kan den heves og senkes langs skipets mange dekk. Dermed blir den brukt som ekstra spiseområde for utvalgte restauranter, hvor gjestene sitter utover skipssiden - med kun havet under seg.

Med et nytt, flott skipsdesign, og med nytenkningen av kvaliteten og komforten i lugarene, er dere ikke bare garantert fantastiske opplevelser om dagen, men også om kvelden og natten.

Skipsfakta
Skipsklasse: Edge-klassen 
Lengde: 306 m 
Bredde: 39 m 
Antall dekk: 14 passasjerdekk 
Antall lugarer: 1.467 
Heiser: 12 for gjester 
Antall passasjerer: 2.918 
Antall besetning: 1.320 
Bruttovekt: 129.500 (GRT) 
Fart: 21,8 knop

Lugarer om bord Celebrity Edge 

Utvalget av lugarer på Celebrity Edge er stort og varierer fra imponerende The Retreat Suiter til komfortable balkonglugarer, samt innvendige og utvendige lugarer. I tillegg til et begrenset antall enkeltlugarer. Til et begrenset antall lugarer, kan dere tilleggskjøpe ekstra service i form av AquaClass og Concierge Class. Under finner dere en beskrivelse av de forskjellige mulighetene.  

The Retreat Suiter

The Retreat er et eksklusivt suitekonsept med all inclusive og tilhørende butler, egen restaurant, egen lounge, eget utendørs solområde m.m. Til The Retreat tilhører Sky Suite, Sunset Suite, Signature Suite, Celebrity Suite, Reflection Suite, Royal Suite, Penthouse Suite, Edge Villa samt Iconic Suite.  

Med store glasspartier og fritt utsyn, i tillegg til et stilfullt design i alle suiter, hviskes grensene mellom innendørs og utendørs liv bort. Innvendig er det sørget for de minste detaljer. Fra kashmirmadrass til førsteklasses fasciliteter, får dere lyst til å bli i The Retreat-området.

Som gjester i en Retreat Suite, får dere butler, concierge service før og under cruiset, kvelder med reserverte plasser i teatersalen, spisemuligheter i verdensklasse, valget mellom å spise i The Retreat restauranten, hovedrestauranten eller i suiten deres, muligheter for å innta alle måltider i suiten, velkomstflaske med champagne eller musserende vin, spesialkaffe i suiten, frisk frukt levert på forespørsel, spesielt Celebritys eXhale® sengetøy med dyner og 100% bomullslakener, samt pute, premium badefasciliteter, slippers og 100% bomullsbadekåpe.

Retreat Lounge
Denne eksklusive loungen er tilgjengelig 24/7. Celebrity Cruises har skapt et varmt og innbydende rom, hvor dere kan nyte gratis drikkevarer, gourmet snacks og et behagelig sted å slappe av. Dere har også adgang til egen concierge, som kan hjelpe med å arrangere forskjellige arrangementer - enten det er en bordbestilling, en utflukt eller noe helt annet. 

Luminae at The Retreat
Restauranten Luminae har et dristig elegant design, som er like dristig som dets kjøkken. Restauranten er ikke bare eksklusiv for gjestene som bor på The Retreat, men menyene er også svært eksklusive, sammensatt av Michelin-stjernekokken Daniel Boulud. Dette moderne kjøkkenet er ikke tilgjengelig noe annet sted om bord, og inkluderer gratis signaturretter fra Daniel Boulud. Restauranten er åpen til frokost, lunsj og middag. 

The Retreat Sundeck
Dette luksuriøse utendørsområdet som først ble introdusert på Celebrity Edge, konkurrerer med enhver high-end resort på land. Celebrity har skapt et avslappende rom som gjør det lettere enn noensinne å nyte litt velvære, med myke, stilfulle møbler og et herlig boblebad. Personalet er meget serviceinnstilt, og serverer gjerne cocktails, rene håndklær og forfriskende godbiter.

AquaClass lugar med infinite balkong

AquaClass-gjester kan nyte superfint bomullssengetøy av egyptisk bomull, kashmirmadrass, luksuriøse badeprodukter m.m. I tillegg får dere ubegrenset adgang til SEA Thermal Suite, gratis spising i BLU restauranten og personlig spa concierge samt gratis deltagelse på treningstimer. Dere får 100% bomullsbadekåpe, slippers og håndklær, 2 flasker vann levert daglig til lugaren, velkomstflaske med musserende vin (på forespørsel), gratis skopussing samt utvidet frokostmeny med room service. AquaClass lugarene ligger nær spaområdet.

AquaClass infinite balkong-lugarene er ca. 18,5 m2 og rommer en kingsize seng og et sofaområde. I tillegg finner du et garderobeskap, et fint baderom og selvsagt TV, telefon, Wifi, minibar, sikkerhetsboks og A/C, i tillegg til en 4 m2 infinite balkong. Med en infinite balkong flyter rommet og balkongen sammen til et rom, hvor glassveggen kan kjøres halvt ned og gi dere frisk havluft i rommet.

Concierge Class lugar med infinite balkong

Opplev en lugar, hvor servicen utgjør hele forskjellen. En dedikert concierge er alltid kun få skritt unna. Delta i eksklusive begivenheter, som en velkomstfrokost og et informasjonsmøte om det kommende reisemålet. Lugaren har flotte detaljer som gjør oppholdet til en opplevelse. Concierge lugaren er ganske lik lugaren med infinite balkong, bare at den har ekstra god service inkludert.

Lugar med infinite balkong

Denne romslige lugaren har en infinite balkong som gir dere mulighet for å nyte den friske havluften og de betagende solnedgangene. Infinite balkonglugarene er 18,5 m2, med en dobbeltseng og et sofaområde. I tillegg finner du et garderobeskap, et fint baderom og selvsagt TV, telefon, Wifi, minibar, sikkerhetsboks og A/C, i tillegg til en 4 m2 infinite balkong. Med en infinite balkong flyter rommet og balkongen sammen til et rom, hvor glassveggen kan kjøres halvt ned og gi dere frisk havluft i rommet.

Utvendig lugar

Utsikten fra lugarens vindu gjør utvendige lugarer til det ideelle stedet å slappe av under cruiset. Utvendige lugarer er komfortabelt innredet med Celebritys supermykt bomullssengetøy av egyptisk bomull, kashmirmadrass og alt annet en moderne reisende har bruk for. 

Den utvendige lugaren har en kingsize seng, et lite skrivebord med stol og et sofaområde. I tillegg finner du et romslig garderobeskap, et fint baderom og selvsagt TV, Wifi, minibar, sikkerhetsboks, hårføner og 110/220 v. Det finnes tre ulike utvendige lugarer om bord Celebrity Edge, som varierer i størrelse fra 18,5 m2 til 22,5 m2.

Innvendig lugar

De innvendige lugarene er ganske romslige med et mindre, men fint oppholdsområde og flatskjerms-TV. Hver innvendige lugar om bord på Celebrity inkluderer bekvemmeligheter i verdensklasse. Den innvendige lugaren har en kingsize seng, en liten sofa og et skrivebord med stol. I tillegg finner du et romslig garderobeskap, et fint baderom og selvsagt TV, Wifi, minibar, sikkerhetsboks, hårføner og 110/220 v. Det er om bord på Celebrity Edge to størrelser på innvendige lugarer på hhv. 17 m2 og 18,5 m2.

Enkeltlugarer

Om bord på Celebrity Edge er det mulig å få enkeltlugar med infinite balkong. Lugaren er en liten smule mindre enn den tilsvarende dobbeltlugaren, og den har en queensize seng i stedet for en kingsize seng.

Lugarene om bord på Celebrity Edge fordeler seg som følger
Suiter: 176.
AquaClass: 126.
Concierge Class: 276.
Balkonglugar: (inkl. Infinite Veranda, Sunset Veranda og Deluxe Porthole Veranda): 610, herav 16 single.
Utvendig: (Panoramic Ocean View. Deluxe Ocean View, Ocean View): 148.
Innvendig: (Inside og Inside Deluxe): 131.

Underholdning og aktiviteter 

Om bord på Celebrity Edge er det mange underholdnings- og aktivitetsmuligheter til rådighet for gjestene, og her er noe for alle. 

Teatersalen har inngang fra dekk 3, 4 og 5, hvor det vises et bredt utvalg show, live musikk og andre forestillinger. Svømmebasseng og boblebad er på dekk 14. Solarium-området for voksne finnes på dekk 15. The Basement på dekk 2. Camp at Sea på dekk 3. Kasino, Celebrity iLounge, fotostudio og galleri på dekk 4. Butikker på dekk 4 og dekk 5. Kunstutstilling og galleri på dekk 5. Edge Cabanas og The Spa på dekk 14. Treningssenter på dekk 15 samt løpebane på dekk 16. 

The Resort Deck
The Resort Deck omfatter det herlige bassengområdet, den nye Rooftop Garden, løpebanen og solariumet, og er dermed ulikt noe annet utendørsrom til sjøs. Her finner dere uendelige måter å nyte utendørslivet på. 

Det storslåtte Resort-dekket er et av de mest populære områdene på ethvert Celebrity-skip. Celebrity Edge fortsetter tradisjonen med å tilby et fantastisk bassengområde, et solarium, hvor kun voksne gjester kan slappe av i en moderne luksusstil. Solariumet er også hjemstedet til et av Celebritys mest populære kulinariske tilbud, The Spa Café og Juice Bar, som tilbyr et kreativt sunt kjøkken med en blanding av både det smakfulle og sunne. 

The Rooftop Garden er et levende, urbant lekelandskap inspirert av lekeplasser fra barndommen, og er designet for å vekke det indre barnet i oss. Det er et livlig, romslig miljø, som er perfekt for vandring eller for en god matbit. Her vil det også bli vist film på storskjerm og være livemusikk. Rooftop Garden Grill, som ligger under solen i dagtimene og under stjernerne om kvelden, har et pent utvalg av mellommåltids-muligheter.

Restauranter, kafeer og barer 

Dere kan nyte et fantastisk utvalg av forskjellige kjøkken og smaker fra hele verden om bord Celebrity Edge. Det er et bredt utvalg av restauranter, og menyene er inspirert av og matcher med reisemålene på ruten. Noen restauranter er inkludert i prisen, og andre kan man spise på mot et tillegg.

Celebrity Edge tilbyr ikke bare en, men fire gratis hovedrestauranter, som er inkludert i prisen: Normandie, Tuscan, Cosmopolitan og Cyprus. Hver restaurant har den samme lekre menyen som endres hver kveld. Hver av de fire restaurantene tilbyr sin egen atmosfære, samt et utvalg av eksklusive, regionalt inspirerte retter og drikkevarer, skapt av en kokk med Michelin stjerner. 

Hovedrestauranter
Tuscan. Autentisk mat i en lekker atmosfære, inspirert av italiensk mote og film. 
Normandie. Fransk kjøkken med vin i en atmosfære som fremkaller våren i Paris. 
Cosmopolitan. Nye amerikanske favoritter tilberedt med spennende påvirkninger fra hele verden. 
Cyprus. Gresk-inspirert, med fokus på fisk og skalldyr i en fantastisk atmosfære. 
Blu. Mat tilberedt med fantasi og kreativitet, eksklusivt for AquaClass gjester®. 
Luminae at TheRetreat. Ekstraordinær service og mat for gjester på The Retreat. 

De små spisestedene
Eden Café & Bar. Mat og drikke i det mest storslåtte rommet som Celebrity Cruises har designet til dags dato. 
Grand Plaza Café. Nybakte søtsaker, snacks og mini-sandwiches. 
MastGrill. På bassengdekket kan dere få en saftig burger og forfriskende drikkevarer. 
Oceanview Café. En verden av pasta, pizza, stir-fry, sushi, salater og desserter. 
Spa Café and Juice Bar. Tilbyr ferske råvarer og sunne søtsaker.

Spesialrestauranter (mot tillegg)
Eden Restaurant. Eksperimenterende og nytenkende retter fra et åpent kjøkken i restauranten. 
Fine Cut Steakhouse. Det fineste kjøttet, tilberedt akkurat som dere ønsker. 
Le Petit Chef. En interaktiv matopplevelse - en historiefortelling med en usedvanlig matopplevelse.
Le Grand Bistro. Med mat og lukter som får dere til å føle at dere sitter på en fortauskafé i Paris. 
Magic Carpet. Utvidelse av Raw on 5, restauranten på dekk 5. 
Raw on 5. Serverer retter med alt det gode fra havet. Masse fersk fisk, østers, muslinger, krabber og hummer. 
Rooftop Garden Grill. Barbecue i det fri og med havutsikt. 

Barer & lounges 
Café al Bacio, Casino Bar, The Club, Martini Bar, Pool Bar, The Retreat Lounge, The Retreat Pool Bar, Il Secondo al Bacio og Sunset Bar. 

Les om Celebrity Cruises her

Celebrity Edge
Celebrity Edge
Lugar med infinite balkong på Celebrity Edge
Lugar med infinite balkong på Celebrity Edge
Utvendig lugar på Celebrity Edge
Utvendig lugar på Celebrity Edge
Innvendig lugar på Celebrity Edge
Innvendig lugar på Celebrity Edge
The Magic Carpet om bord på Celebrity Edge
The Magic Carpet om bord på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Magic Carpet ombord på Celebrity Edge
The Grand Plaza ombord Celebrity Edge
The Grand Plaza ombord Celebrity Edge
Restauranten Cosmopolitan. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Cosmopolitan. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Tuscan. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Tuscan. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Cyprus. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Cyprus. En av fire hovedrestauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Normandie. En av fire hovedretauranter om bord Celebrity Edge
Restauranten Normandie. En av fire hovedretauranter om bord Celebrity Edge
Cafe Al Bacio om bord Celebrity Edge
Cafe Al Bacio om bord Celebrity Edge
The Solarium om bord Celebrity Edge - kun for voksne
The Solarium om bord Celebrity Edge - kun for voksne
Eden Cafe om bord Celebrity Edge
Eden Cafe om bord Celebrity Edge
OceanView Cafe om bord Celebrity Edge
OceanView Cafe om bord Celebrity Edge
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: