23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Om hotellet

The Sands at Nomads var Kenya-kystens første Boutique Hotel, og i tråd med ”boutique-konseptet” finner du her en fredfylt og rolig oase med et stilfullt design.

Hotellet ligger på noen av de beste strandmeterne på Kenyas kyst og kan skilte med en nydelig utsikt til det turkisfargede havet.

The Sands at Nomads er et ”mesterstykke” skapt av den lokale kunstneren Mario Scianna, med den unike fusjonen av håndskåret, polert mahogni, klassisk venetiansk kunst og tradisjonell swahili-arkitektur, som sammen skaper en særegen atmosfære.

Resortet har i alt 37 rom – fra standardrom til luksussuiter, men alle har sin egen tvist og uttrykk. Rommene har aircondition, takvifte, safe, minibar (mot betaling), hårføner, telefon og gratis internett.

Stedet har en lekker restaurant og bar med kjøkken, hvor dere kan nyte tropiske drinker, fisk, pizza, pasta og andre internasjonale retter. På resortet er det også et herlig svømmebasseng med en imponerende dybde på 5 meter!

The Sands at Nomads er det også mulig å få massasje (mot betaling) samt bli med på flere forskjellige aktiviteter, slik som stand up-paddling, yoga, zumba, snorkling m.m.

Les mer om Kenya-kysten her