23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om resortet

Leopard Beach Resort & Spa har en perfekt beliggenhet ved en av verdens beste strender, Diani Beach, langs kysten av Kenya. Hotellet er et av Kenyas mange flotte strandresorts, og har spesielt fokus på god service, som gjør at gjestene returnerer år etter år.

Resortet har i alt 158 rom i forskjellige kategorier fordelt rundt i en fortryllende tropisk hage med et stort svømmebasseng i midten. Hvert rom er delikat innredet med en-suite bad med dusj og toalett, og ellers alt av moderne fasiliteter. Det er blant annet ni såkalte Chui Class Cottages som har en hel fantastisk utsikt over Det indiske hav - her kan man virkelig skjemme seg bort på ferien. Det finnes også noen større og mer morderne leiligheter som vil være et godt valg for familier eller gjester som generelt ønsker en litt høyere standard med for eksempel eget basseng eller utsikt utover skogen. 

Rett ved Det indiske hav

Fasilitetene ellers på resortet er innbydende og deilige - her er det plass til både svømming, leking og avslapping rundt bassengområdet. Hvis man heller foretrekker havet, er det bare noen få skritt ned til den vakreste sandstranden og det lune, turkise vannet i Det indiske hav.  

Kvaliteten på maten er også god - spesielt Chui-Grill som har vunnet mange priser for sin mat. Frokosten på hotellet består av en stor buffet med tropiske frukter, klassiske pålegg og diverse varme retter. Antallet av restauranter som er åpne avhenger av hvor fullt hotellet er - i lavsesong kan det hende at enkelte restauranter er stengt.

De fleste av våre kunder på Leopard Beach Resort har halvpensjon inkludert, og da inntas måltidene som regel i hovedrestauranten. Ønsker man å spise i en av de andre restaurantene på området er det mot betaling. 

 

Les mer om Kenya-kysten her.

Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Kenya

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Kenya

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: