Reiselysten er intakt! Det vet vi fra våre mange samtaler med dere gjennom den vanskelige perioden vi nå har vært gjennom, Covid-19. Verdenssituasjonen svinger fortsatt, men begynner sakte, men sikkert å bevege seg mot bedre tider, hvor man igjen kan reise ut i den vide verden. En verden, som kanskje på kort sikt vil være forandret, og hvor man skal tilpasse sin reiseatferd ift. tidligere, men ingenting er mer givende enn en reise som gir minner for livet.

BENNS viktigste mål er å gi våre kunder reiseopplevelser for livet. Det har vi tenkt oss å fortsette med.

Vi vil gjerne sørge for at dere kommer ut og opplever verden igjen og har derfor forbedret våre reisebetingelser inkludert avbestillingsreglene, for at dere kan være trygge ved kjøp av reiser hos oss. Skulle dere avlyse spør vi ikke om ‘hvorfor’, men tilbakebetaler hele reisens pris, minus reservasjonsgebyr.

Les mer om reglene nedenfor.

Bestill deres neste reise med ro i magen!
Bestill deres neste reise med ro i magen!

Nye, forbedrede avbestillingsregler

De nye avbestillingsbetingelsene gjelder for bestilling av alle individuelle pakkereiser (skreddersydde reiser) og pakkereiser for grupper (fast pris / fast avreise), som er foretatt senest 30. juni 2021, og som er med avreise fra 01. september 2021.

  • Individuelle pakkereiser, som er bestilt senest 30. juni 2021 og med avreise fra 01. september 2021 kan avbestilles helt frem til 35 dager før avreise. 
  • Pakkereiser for grupper, som er bestilt senest 30. juni 2021 og med avreise fra 01. september 2021, kan avbestilles helt frem til 65 dager før avreise. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme unntagelser for enkelte leverandører, som betyr at vi ikke kan tilby de samme fleksible vilkårene.

Det med liten skrift..

Hvis du avbestiller mindre enn 35 dager før avreise for pakkereiser og 65 dager før avreise for gruppereiser, krever det en avbestillingsforsikring, da vi i dette tilfellet ikke refunderer noe. Vi tilbyr en unik avbestillingsforsikring, som også dekker i tilfellet av en pandemi, hvilket ikke er gjeldende for alle forsikringer.

Hvis en reiseveiledning oppheves, men en ny reiseveiledning etterfølgende trer i kraft som gjør at du ikke kan gjennomføre reisen din så er du dekket av EU’s pakkereisedirektiv, og vil motta full godtgjørelse av dine reiseomkostninger (inklusiv ditt reservasjonsgebyr).

Hvis du endrer eller ombooker din reise kan det forekomme endringer i prisen avhengig av f.eks sesong og tilgjengelighet.

Disse nye vilkårene overskriver våre normale, generelle annulleringsbetingelser og vil fremgå i tilbudet.

Hvis vi (eller en av våre samarbeidspartnere) er nødt til å avlyse en stor del av reisen din, og vi ikke kan tilby et tilsvarende alternativ, vil vi refundere hele reisens pris (inklusiv ditt reservasjonsgebyr).

Kontakt oss allerede i dag for å høre om mulighetene og for et gratis, uforpliktende tilbud på reisen deres!