23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Hvert land på det afrikanske kontinentet har sitt eget særpreg og sin helt egen sjarm, og som førstegangsreisende på safari i Afrika kan det noen ganger være vanskelig å velge reisemål. Landskapet, dyrelivet og naturen varierer fra land til land og fra sted til sted.

Kontinentet som helhet byr på autentiske landsbyer, kosmopolitiske storbyer, fjellandskap, elver, ørkener, kritthvite sandstrender og ikke minst storslåtte safariopplevelser.

Finn din safari i Afrika

Våre reisespesialister er eksperter på safari, og hjelper deg gjerne med å sette sammen de beste safariopplevelsene for deg. Vi har en rekke forskjellige turer til blant annet Kenya, Tanzania, Botswana, Sør-Afrika og Namibia, alle spekket med opplevelser for alle sanser, på ethvert plan - og for enhver lommebok.

Finner du ikke den rette for deg, så ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg å skreddersy den perfekte turen for deg og ditt reisefølge.

Safari og badeferie

En safarireise er en opplevelse utenom det vanlige - en reise fylt med storslåtte aktiviteter fra morgen til kveld. Etter en safaritur kan man kanskje bli litt mettet på opplevelser, og ønske å koble av med en ukes badeferie i etterkant.

Kombinér for eksempel med en badeferie på Zanzibar, Kenya-kysten, Mombasa, Mauritius, Seychellene eller andre steder. Kanskje frister det også med et opphold i Cape Town, Johannesburg eller andre storbyer når man først er der?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safarireise. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Leopard i Tanzania - Safari Afrika
Leopard i Tanzania - Safari Afrika
Kombinér din safari med en badeferie på Zanzibar - Safari i Afrika
Kombinér din safari med en badeferie på Zanzibar - Safari i Afrika
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy safari i Afrika

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din safari i Afrika

Vis resultater for: